e posta sorunu !!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ulucınar38 tarafından 6 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. epostama giriş yapamıyorum malum hotmail iyice kafayı yedi carımın epostasını degiştiremedigim için güvenip uridyum vıp katlayıcı gibi içerikleri satın alamıyorum

2. ona bi şekilde girmen gerekiyor kardeşim yoksa hesap gider demedi deme

azıcık uğraş giriyor zaten girdiğinde de gmail yandex falan bişey açar ona taşırsın sorunların sona erer

3. ugraş derken nasıl ugraşayım aga bi yardımcı olurmusun

4. Drowhake

Drowhake User

Merhabalar ,

Öncelikle hesabınız herşeyiyle E-MAİL ' e bağlıdır ve bunun için e-mailin size sunduğu sadece sizin bilebileceğiniz mesela ilk evcil hayvanınız gibi soruları cevaplayıp kolayca e-mail adresinize girebilirsiniz.

5. Merhaba ,

Mail adresinizin şifremi unuttum kısmından giderek gizli sorunun cevabını bilirseniz giriş yapabilirsiniz. Ayrıca şifre sıfırlama yaparak yeniden şifre belirleyebilirsiniz.

Diğer bir seçenek mail hizmetini aldığınız yerin destek birimi ile iletişime geçip hesabın size ait olduğunu kanıtlayabilirseniz girebilirsiniz.

İyi forumlar.

6. e posta ya giremiyoz sen hala nediyorsun olmayan bir e posta üzerine alınmış değiştiremiyorum bi yardımcı olun lütfen e posta yı değiştirmek için eski epostaya mesaj gönderiyor eski e postaya giremediğimiz için değiştiremiyoruz

7. Merhaba ,

Bu konuda forumda yapabileceğimiz birşey yok maalesef. Konuyla ilgili olarak support ile iletişime geçmeniz ve hesabın size ait olduğunu kanıtlamanız gerekiyor. Eğer yapılabilecek birşey varsa ancak support yardımcı olabilir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.