E posta sorunu :(

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MoonLightKiller tarafından 26 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar ben şifremi değiştirmek istiyorum şifremi değiştiriyorum e posta gönderildi diyor fakat hiç bir şey gelmiyor ne kadar beklediysem gelmedi supporta başvurdum çerezleri sil dedi kaç kez sildim sormayın ne bi işe yaradı nede e posta geldi yardım edermisiniz ?

2. Gereksiz bölümüne baktın mı ? Gelen kutusunda değilse mutlaka oradadır.

3. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

arkadaşımızın dediği gibi gereksizlere bakın olmasa epostanın gelebıleck tüm bölümlerini kontrol edınız

Keyifli forumlar

4. Malesef orda bile yok zaten darkorbit postasını güvenliye aldım napabilirim yardımcı olurmusunuz ?

5. Merhaba ,

Support'a durumu anlaşılır olarak tekrar yazarak karaliste'de olup olmadığınızı kontrol ettirin. Eğer e-mail ayarlarından adresler engelli değilse ve oyun hesabının kayıtlı olduğu mail adresi size ait ise gelmesi gerekiyor.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.