e posta ve şifre değişimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve STARFORCE93(D!T) tarafından 30 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. iyi günler arkadaşlar ve sayın modlar benim bir sorunum var supporta mesaj attım fakat 1 iş günü geçti kimse geri dönmedi ne şifre değiştirebiliyorum ne de kayıtlı olduğum e mail adresimi başka bir e maile çevirebiliyorum lütfen yardım edin sorunmu var acaba yoksa sadece bendemi var

2. -UZMAN-

-UZMAN- User

3. modum ben zaten bunları biliyorum ben bunu uyguluyorum eski e posta adresime onay gelmiyor ve şifremide değiştiremiyorum supportada mesaj attım halen cevap yok ben derdimi kime anlatçam

4. Merhaba ,

En son ne zaman yolladınız ? Ayrıca gelmiyor diye üst üste denediniz mi ? Eğer belli aralıklarla peş peşe yaptıysanız en son yaptığınız işlemden sonra 24 saat bekleyiniz.

Sistem yoğunluğu nedeniyle mail geç gelebiliyor. Siz peş peşe yolladığınız da işler daha çok karışır.

İyi forumlar.

5. walla modum gelmeyince 8-9 defa yolladım şimdi korkuttunuz beni 1 haftaya anca gelir o zaman :)

6. Merhaba ,

Siz 24 yada 48 saat bekleyip tekrar deneyiniz. Her şeyi doğru yaptığınızdan da emin olun yani dikkatli ve yavaş yapın.

İyi forumlar.

7. teşekkür ederim modum konu kitlenebilir

8. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz. Eğer aradan süre geçtikten sonra her hangi bir mail gelmezse işlemi 1 defa yapıp tekrar bir süre bekleyiniz. Eğer yine sistemden dolayı gecikme olursa peş peşe yaparak aşır yüklenmeye sebep olmayın.

E-mail Sorunları
    Hotmail Şifre Sıfırlama Linkleri Gelmiyor Sorunu Hakkında
    E-Mail Domain İzni Hakkında

İlgili konuları da inceleyebilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.