E-Posta'm İle İlgili Sorun. Yetkililer Acil Yardım!!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *****SLAYER***** tarafından 24 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Arkadaşlar. Size Hayatımda Yaşadığım En Önemli Sorunlardan Birini Anlatacağım. Sorun Şu ki;

Ben Bu Darkorbit Hesabımı Açtığımda Kullandığım E-Posta Adresinin Şifresini Unuttum. E-Posta Adresime Erişmek İçin Neredeyse Her Yolu Denedim. E-Postamı Alamıyorum. Darkorbit Hesabımın Şifresini Bir Kaç Kişi Ben Darkorbit'e Giriş Yaparken Görmüşler (Hayatımda İlk Defa İnternet Kafeye Gittim, Hemen Şifremi Öğrenmişler.) Ve Benim İzinim Olmadan Hesabıma Girip İstemediğim Şeyler Yapıyorlar. Şifre Değiştirirken de E-Posta Onayı Gerekiyor. Lütfen Yardım Edin! Yetkililer, Forum Yetkilileri Kim Yardımcı Olursa Artık. Lütfen Sesimi Duyun!!! Çok Kötü Bir Durumdayım. Bu Hesap %100 Bana Ait. Bu Hesaba Para Bile Yükledim. O Kadar Uğraştım. Lütfen Yardım Eden Bir Yetkili Olsun. Zaten Bir Daha Uridium Yükleyeceğim Ama Şu Hesabıma Erişenler Yüzünden Korkuyorum ve Korkmakta Haklıyım. Lütfen Acil Yardım!!!

2. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Forum ekibi olarak bu tür konularla ilgilenemiyoruz.Buradan support ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim.
    Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar.

ErcanYılmaz bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.