e postamı degiştiremiyorum yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 55_unutulmaz_55 tarafından 28 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. eski epostaya onay maili geldi fakat yeni yazdığım epostaya gelen mailde sayfa açılmıyor yardım

2. Merhaba ,

Yeni gelen mail'deki tıklamanız gereken link'i kopyalayıp boş adres satırına yapıştırıp ilerleyin.

İyi forumlar.

3. b mail gelmedi modum

4. Merhaba ,

Önceki mesajınızda eski mail adresinize mail gelmiş fakat yeni mail adresinize gelen link açılmıyor diye yazmışsınız. Tam olarak neyi soruyorsunuz kafam karıştı :)

İyi forumlar.

5. şimdi konu şöyle arkadaşım carını bana verdi ben girdim yeni epostayı yazdım arkadaşıma mail gitti o onayladı benim yazdığım eposta adresine e posta adresinin doğrulanması başlığı altında bi mail geldi kırmızı şekilde işaretlenmiş yazı ya tıkladımıda † böyle bir işaret çıkıyor acılan sayfada

6. Merhaba ,

Size gelen mail değişikliği onay link'ine mail üzerinden tıklamayın. Mail'den o link'i kopyalayın ve tarayıcının adres bölümüne yapıştırıp deneyin.

İyi forumlar.

7. :(:(aynı sorun :\

8. Merhaba ,

Başka bir mail hesabı varsa oraya aktarın yada yeni bir mail hesabı açıp ona aktarın. Bir yerde hata yada sorun var.

İyi forumlar.

9. teşekkürler iyi geceler iyi görevler

10. Merhaba ,

Umarım halledersiniz. Size de iyi geceler.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.