Ebedi Blacklight Gemi Önerisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DELİTAY_441 tarafından 14 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Ebedi Black Light Genişlemesi kapısı için eniyi gemi hangisidir, neden?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Kasım 2020
    HαyvαηMσdus™ bunu beğendi.
  2. Çok ilerlemicem diyosan solace veya diminisher (kalkan delme modülü varsa) ama yok kardeşim ben 300 lü dalgalara çıkıcam sıralamaya oynicam diyosan solace-berserker-orcus üçlüsü (uber talon geldiği dalgalarda berserker, son yaratıkta orcus veya berserker haricindeki dalgalarda ise solace öneririm)

3. Arkadaşın önerisine ek olarak şunu diyebilirim. Hangi gemiye en güzel modülün varsa onu kullan. En zorlanacağın uber tallonlar ve strokelight yaratıkları olur. Orcusun ve berserkerin özellikleri çok güzel elinde varsa önceliğin onlar olsun. Yoksa solace npc hasarlı da iş görür. Eğer tam gelişmiş değilsen cyborg veya venom tekilliği ile ağır ama sağlam gidersin.

4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

NPC hasar modülü olması durumunda Solace. 51. dalgada bulunan boss NPC için Orcus gemisi. Mevcutsa Berserker gemisi her süreçte yararlı olacaktır.

İyi Forumlar.

5. yaw ben bu berserker gemisinin özelliklerini hiç anlamadım. NPCler için çok mu iyi bu gemi?

6. Hararet zamanı Orcusla girmeniz bence en iyisidir. Tabi modülleriniz varsa.

7. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Geminin özellikleri her alanda işe yarıyor.

İyi Forumlar.

ALUCARD-BeRsErK bunu beğendi.
  8. Kendim henüz denemedim ( daha doğrusu 51.dalgada tek yediğim için deneyemedim :D ) ama Zephyr menzil avantajını bulundurduğu sürece iş görebilir . Ben de arkadaşların dediği gibi şimdiye kadar Solace ile devam ettim , Solace öneririm :)

9. tamam, şimdi anladım. :D:D:D