Ebedi Blacklight Uridium Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kılıçhan tarafından 6 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ebedi kapıda 100 bölümden sonra Uri vermeme olayı düzelicekmi

2. bence düzelmeyecek bu seviyeden sonra ancak şp tp kasmak için girilir güzel tp şp veriyor.bence 100 de bırakın zorlamayın eğer etkinlikte sıralama gibi bir derdiniz yoksa veya rütbe veya server sıralama gibi bir derdniz yoksa.savaş bileti için 3 kere 100 + 3-5 yapsansız yeteyi

3. smoonrise

smoonrise User

Yokmu bilgi verecek mod neden 100 bölüm sonrası uridium vermiyor bu bir hata ise düzelecek mi ? hata değilse neden bilgilendirme yok kapıda belirli bir aşama sonrası uridium çıkmayacak diye neden bu kadar vurdum duymaz etkinlikler gelmeye başladı . konuya bakan mod olursa bir açıklama yapsın etkinlik başladı ve hala kapıya girmedim neyin ne olduğu belli değil , her konuda test sv açan merkez bu konuda test sv. açmadı madem ülke takımlarına ayrıntılı bilgi versinler ki bizede bilgi sahibi olalım zaten kapı parçası elde etmek banlamadıkları botlardan sebeb zor birde bu hatalar yüzünden boşa cpu mu harcayalım . Herhalde görülmemiştir ki bu kadar hata yanlış maduriyet sonrası hala oyuncularından para talep eden bir oyun yönetimi gün geçtikçe artan miktarda devam ediyor merkezin garip yönetim şekli .

Bir bilgi paylaşılsın merkez yada ülke takımı tarafından neden uridium gelmiyor düzelecek mi yoksa kapı özelliği böylemi ?

4. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

100. Bölüme kadar ne kadar uridium tp ve şp kasıyorsunuz? Hesap yaptınız mı?

5. FM'ler görmezden geliyor beksanıza cevap vermiyorlar bile.

..ZONGULDAKLI.. bunu beğendi.
  6. sanırım 100k ya yakın uri veriyor tahmini harcamalarım olduğu için tam hesaplayamadım benim dururmum iyi olduğundan canım istedi 153 ü geçtim çok iyi tp şp veriyo.

7. Zıhar

Zıhar User

arkadaşlar peki hedefteki ve birleştirdeki hasar, dp, shd ne işe yaradığını biliyor musunuz ya da farkları nelerdir.?

8. vallahi kardeş dmg xt10 olanı %14 oyunculura için sentinele ve orcusa verdi bende.sentinelin zaten delme modülü de var.gelde kullanma
    hp xt10: +13 dp,%2 oyuncu dmg,%11 şeref(orcus),
    shd xt10: +16 kalkan,%4 kalkan deleme, %2 roket (orcus,mimeis için)..
    gelde orcus kullanma.modüller 10 numara hakkaten

9. Zıhar

Zıhar User

sağ olasın. o sentinel muazzam olmuş bu arada :)

10. kilitlenebilir konu,kapı hiç olmamış artık güzel bişi beklemicez

11. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Forum Moderatörlerinin cevap zorunluluğu bulunmaktadır.
    Konu talebiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.