Ebedi kapı 210. Dalga Ödül Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve NoName45_ tarafından 13 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. NoName45_

NoName45_ User

Arkadaşlar merhaba, az önce 210. dalgayı geçtim zar zor fakat o değişken sayborg bana credi,uridium gibi bir ödül vermedi. Sadece yavaşlatma roketi verdi. Bu bir sorun mu yoksa normalde de böyle mi? Seyir defterimin ekran görüntüsünü falan da aldım

2. xox53

xox53 User

Benim bilidiğim garanti sayborg vermiyor yüzde 40 ihtimalle veriyor.

3. NoName45_

NoName45_ User

yok yani onu demek istemedim, her yaratığı kesince uri ödülü veriyor ya, 210. dalgadaki yaratığı kestiğimde ödül vermedi şu her 42 dalgada bir gelen yaratık

Son düzenlenen: 13 Nisan 2020
  4. Viraaa

Viraaa User

ana sydafa uridium de sonra balans de oraya bak...

5. hedefim

hedefim User

210. dalgaya gelmedim fakat vermesi gerekiyor . Support'a bi ticket atmalısınız.

6. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Seyir defterinizi ve Balans sayfalarınızı kontrol ediniz, aksi halde Support takımımız ile iletişime geçiniz. Başka bir sorunuz yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

7. NoName45_

NoName45_ User

Hem balans sayfasına hemde seyif defterine baktım tekrar tekrar, fakat yok yaratığın ödülü gelmemiş. Supporta ticket atıyım en iyisi o halde. Konu kilitlenebilir

8. Bir yanlışlık varsa hakkını verirler merak etme :)

NoName45_ bunu beğendi.
  9. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Talebiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.