Ebedi Kapı Bug Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve AGABEY tarafından 8 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. AGABEY

AGABEY User

Ebedi kapıda yanlışlıkla bug yapan(GELİR ELDE ETMEYEN) haksız bir şekilde banlanan oyuncular olarak halen bir açıklama bekliyoruz

agnostiklive bunu beğendi.
  2. Tumuly

Tumuly User

Ebedi kapıda yanlışlıkla nasıl bug yaptınız

3. AGABEY

AGABEY User

2-1 e atlarken destek verdik kardeşim sonra oyun ekranı donmuş gibi göründü bir daha bastık destek puanı -1 oldu sadece sonra kapıya girdik patladım bug olduğunu anlayıp tek npc dahi kesmedik ama ne yazıkki darkorbit aylık deluxe bugunda yaptığı gibi bizi istisna tutmadı tek suçumuz dürüst davranıp kapıda patlamak oldu devam edip darkorbiti sömürecektik hata etmişiz

4. ihtiyar

ihtiyar User

2-1 e atlarken neden destek verirsin acaba ? zaten kapıdan çıkıyosun kapının desteğini neden 2-1 de verirsin ?

____SoMaLı____ bunu beğendi.
  5. AGABEY

AGABEY User

sen herşeyde birşey arar olmuşsun 2-1e atladın destek verdin ne var bunda???????????

6. Sömürsek bizi de affederlerdi, yani onlara az yaptı diye af verilip bizlere de aynı olunca yani dediğin gibi milyarlarca tp şp rinuks kasmadık lagdan kaldı güçlendirici bölmesi -1 e düştü diye 10 yıldır kasılan şp leri çöp ettiler sonra bug yapanlara af dediler ya bişey demiyorum artık ben

____SoMaLı____ bunu beğendi.
  7. KUZEN.22.

KUZEN.22. User

ya bu ebedı kapısı daha baslamadan lac lanıyorum ve kapıda oluyorum bu nasıl sey bu
    kadar parcayı bu basıt hatalar ıcın canımız cıkana kadar toplamaya calısıyoruz.yazık lanet olsun dıyorum artık ya bı baksınlar su oyuna artık bakın kardesım bır suru para arcıyoruz.merkez bu nu gorebılıyor ama kayıplarımız hıc bır zaman telafı edılmıyor .sızlerın hatalarını bız cekıp duruyoruz .bu kadar ınsan magdur olurken sız hala duzeltecez dıyorsunuz ya kayıplar .bu sızlerede haram kazanc oluyor cunku merkezın eksıklıklerını sızlerde gormezden gelıyorsunuz ve telafıde yardımcı olmuyorsunuz belkı para almıyorsunuz ama emek hırsızlıgıda haramdır daha ne deyım .yazıklar olsun turkturke bunu yaparsa elın yabancısı ne yapmaz...anlayana artık..

8. ihtiyar

ihtiyar User

siz bug kullanıcıları yanlışlıkla artniyet'i karıştırıyosunuz oyunun ade
    herşeyde birşey ararım ama yapmam yapsamda burda gelip ağlamam Kardeş ! Bug yapmışsın otur oturduğun yerde bilmeden bug yapılmaz oyun yönetimi az yapanları açtı diye bana ne celâlleniyon benmiyim MERKEZ EKİP . git onlara anlat derdini cevap alamazsan burda tatava yapma bana yorum yap geç

9. AGABEY

AGABEY User

sen MERKEZ EKİP DEĞİLSİN o zaman cevap verme yetkisine sahipte değilsin sesini keser oturursun

10. **TRUVA**

**TRUVA** User

Nasıl bir yüzsüz sünüz hala konu açıp utan madam yaptığınız okadar bug hile ne varsa
    Af talebinde bulunabiliyorsunuz kabahat sizlerde değil daha ağır bi yaptırım uygulamayıp sizleri cesaretlendiren yönetim anlayışında

11. Merhaba,

Forum kuralları gereği üslubunuza dikkat etmelisiniz. Bahsettiğiniz konuda herhangi bir açıklama gelirse bu duyurular kısmında paylaşılır. Haksız ban yediğinizi düşünüyorsanız lütfen Support'a yazınız. Forum takımı olarak banlanmanız hakkında yardımcı olamayız. Gerekli cevaplar verildiğinden konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.