Ebedi Kapı Cezai İşlem Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve кαяα∂єηιz__ƒıятıηαѕı tarafından 5 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Delux paketinde bug yamayan adamlarıda harcanız ama baktınız ki yapılan açığı fark ettiniz geri düzelmeler yaptınız ama bunu neden EBEDİ KAPI BANLAMASINDA BU KADAR incelenmedi neden bizim bir dünya geminin şerefi silindi bu durum nolcak şimdi ordada bir dünya yazı yazdık suportta çoğu kişinin gereksiz yere şp lerini sildiniz bug yapmadıgımız kesin bir şekilde kanıtlıydı ne gemide rinuks vardı ne takipçi hatta girin dedik gemiye bakın rinuks harcanıp bişey aldımı diyerekte gereksiz yere bir dünya adama yazık oldu emeğini bu insanların çöpe attınız ilgisizliğinizden dolayı madem bunları dikkatli inceleyebiliyorsunuz EBEDİ KAPI neden İNCELENMİYOR !!!
    Bu Konuya önemli dikkat çekmek istiyorum uğradığımız haksızlığı düzeltmenizi istiyorum.

2. MASTERX

MASTERX User

kardeşim konu acıldı bu konuda oraya destek verir misin rica etsem.

3. bir daha açalım bir daha sürekli açalım gerekli desteği biz birbirimize verelim bu durum artık sona ersin

alkanalaca1234 bunu beğendi.
  4. AGABEY

AGABEY User

katııyorum aylık deluxe bugunu yaparken dosyalar vs gerekiyordu ebedi kapı portan atlarken destek ver unu her oyuncu yapmış olabilir sömürenlere lafım yok ancak hemen patlayan kapıdan çıkan oyuncuların hakları geri verilsin!!!!!!!!!!!

5. ya insanlari haksiz kazanc yada bug yapmayla suculuyorlar sporta 50 mesaj yazdim incelendi incelendi dedi yalan soyyluyorlar gercekten inceleselerdi benim bug yapmadigimi gorurlerdi ve hala gorundugu uzere benim gibi cok magdur var

6. Bu konuda da tepkimizi gösterelim bizim gibi Ebedi kapı dan şp si silinen kaç kişi var onları neden hiç gün yüzüne cıkartmadılar! nerde eşitlik nerde adalet ?

7. evet gene darkorbit gene haksız kazanç elde eden insanlara bir şey olmayıp bu oyunu emeği ile oynayan insanlara haksızlık yapılmaya devam ediliyor. Utanmadan ''iyi niyetli'' diyip bu arkadaşlara bide ödül olarak vip indirim veriyorsunuz o zaman ebedi kapı bugunda da az destek alan oyunculara müsamma tanınıp şerefleri geri iade edilsin nede olsa bu arkadaşlar ''iyi niyetli'' olup bugu azıcık yapanlarda var sonuçta bu oyunda bunları tespit etmenizde çok zor olmaz bize göre artık gereğini umarım en kısa zamanda yaparsınız yoksa oyuncularında dediği gibi darkorbit yerine payorbit mi oldunuz ?

alkanalaca1234 bunu beğendi.
  8. aylık deluxe paketinden elde edilen bug gibi bir bugu affedipte portan atlarken yanlışlıkla desteğe basmakla oluşan ebedi kapı buguna ceza verilmesi oldukça yanlıştır darkorbt ekibi bu yanlıştan dönmelidir

9. Ebedi kapıdan haksız yere banlanan arkadaşlarımıza da keşke yardımcı olsaydınız. Yaptığınız banlama güzel bir şey ama bu işlere hiç bulaşmamış hesaplarıda banlamışsınız umarım hatanızdan dönersiniz.

10. @.Paradoks. umarım sesimizi duyuyorsunuzdur. Bur da bu kadar insan sizlerden gelecek bir açıklamayı bekliyor.

11. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Burada belirtilen konuda daha öncesinde yapılan işlemlerin incelendiği belirtilmiştir. Alınan karar doğrultusunda haksız işlem olmadığı açıklanmıştır. Verilen cezai işlem yerinde bir karardır. Bu cezai işlemi uygulayanın Merkez Ekip olduğunu haksız işlem durumunu belirten oyuncuları raporlayan mercii olduğunu belirtmek isterim.

Delux Paketi bugu kullanıcılarına yönelik cezai işlem uygulanmıştır. Merkez Ekip uygun gördüğü cezai işlemi uygulamaktadır.

İyi Forumlar.

12. Neye dayanarak haksız bann atıldiğı kanısına vardınız.SAdece onların yaptıklarını inkar yani kabul etmemesini mi? Oyunun bir tarama sistemi varsa ve hatasız çalışıyorsa ya.Bazıları itirazla geri dönme yoluna gitme haksizliklarini firsata cevirmeyi planliyorlarsa üzülmez misiniz kullanıldiğınıza?

13. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

İncelemeler ile haksız ban olmadığı açıkca kesin bir durumdur. Açıklama daha öncesinde takım liderimiz tarafından da yapılmıştır.

İyi Forumlar.