Ebedi Kapı hakkında bilgi?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve taha76 tarafından 9 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. taha76

taha76 User

Arkadaşlar ebedi kapı hakkında biraz bilgilendirebilir misiniz ben 6pro ful lf4 bo3 9 iris bir gemiyim sizce hangi tasarımla kapıyı daha kolay yapabilirim hangi destekleri almalıyım 84. dalgaya kadar gidebilmek istiyorum biraz fikir verebilir misiniz

2. ateistkeci

ateistkeci User

Şu an terör girdabı kapısı yok ama

3. taha76

taha76 User

Özür dilerim ebedi kapı ile karıştırmışım şimdi düzelttim

ateistkeci bunu beğendi.
  4. ateistkeci

ateistkeci User

Eğer elinde Solace varsa kesinlikle Solace çünkü kendisini onarma yeteneği bazı durumlarda kurtarıcı olabiliyor :)

5. lllecelll

lllecelll User

rütbe mi attın :cool::rolleyes:

6. taha76

taha76 User

haklısın ben de öyle düşünuyorum ancak aegis ile solace arasında kaldım sence hangisini tercih etmeliyim

7. ateistkeci

ateistkeci User

Evet atladım :p

Aralarında bir hasar farkı var eğer hasarım çok olsun dersen ve modülleri var ise kesinlikle Solace ama savunma odaklı olayım daha çok dayanayım dersen Aegis ile de oynayabilirsin sonuçta kalkan ve DP yenileme özelliği var

lllecelll bunu beğendi.
  8. lllecelll

lllecelll User

hayırlı olsun :) mesaj birleştirme sıkıntı yaratmıyor değil mi? (alt alta yazmak gibi)

9. ateistkeci

ateistkeci User

Mesajları birleştirin diyorlar zaten sorun olmuyor yani :) ayrıca teşekkür ederiiiiim :p

lllecelll bunu beğendi.
  10. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Kapıda solace kullanmanızı tavsiye ederim. Hem modüller sayesinde vuruşunuz yüksek olacaktır hem de can basma yeteneği sayesinde canınız azalmadan hızlıca yapabilirsiniz. Hasar ve darbe desteklerini almanızı tavsiye ederim. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Minerva bunu beğendi.