Ebedi Kapı Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [™_SALA√¯AT•GETİR_™] tarafından 5 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 100. Bölümden sonra NPC'ler uridium vermiyor. Kapı bu şekildemi? Yoksa oyun hatasından kaynaklımı vermiyor?

2. bana 90dan sonra vermemeye başladı 152 .dalgadaydım ama kapıdan attı 147 den devam edeceğim gidişatı hiç beğenmedim eski ebedi kapıdan mayın felan alırdık bu sadece besleme ve elit cephanemizi harcatmak için kurulmuş tuzak inanılmaz büyük zamanlar oyunda olmamızı bekliyor para değil hayatınızıda zamanınızıda oyunda kaybedin mahvolun der gibi bir etkinlik olmuş

MISRA11 bunu beğendi.
  3. evet kapı çok kötü anca şu modülleri almaya yarıyor galiba

uri ye gelirsek belli bir miktarda uri den sonra vermiyor gibi?

4. Merhabalar,

Bu şu anlık genel bir sorundur. İlgili sorun gerekli yerlere raporlanmıştır. Gelişmelerle ilgili tekrar bilgilendirme yapacağız. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

İyi Forumlar.

5. Edindiğim bilgi(kaynak yabancı forum) uridiumu vermemesi oyun hatası değil bu şekildeymiş. Resmi bir açıklama yok ancak ben bu şekilde öğrendim

6. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Takımımızca gereken açıklama yapılmıştır. Dilerseniz konunuzun kilitlenmesi uygundur.
    İyi Forumlar.