Ebedi Kapı Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve !!shockwave!! tarafından 11 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. bu etkinlik 29.unda bitecek fakat bu ebedi kapı 29undan sonra kalacakmı çünkü genişleme deniliyor buna ebedi kapıda dahilmi şahsen ebedi kapı kalıcıysa artık normal kapıları yapmanın bir anlamı kalmaz

2. Etkinlik bitebilir ancak ebedi kapı artık oyuna eklenmiş bulunmakta , tıpkı blacklight haritalarının oyuna eklenmesi gibi düşün . Yani evet , kalıcı .

3. Merhabalar,

@militaryship-3 oyuncumuzunda dediği gibi, evet ebedi kapı kalıcıdır. 29 Kasımda bitecek olan detayları aşağıdaki mesajda ekledim. Normal kapıları yapmanın faydası oyuncudan oyuncuya değişir. Geminizin durumuna göre galaxy gates yapmak faydalıdır çünkü her kapının verdiği ödül farklıdır.

Cesur pilotlar,

Hedefler, Savaş Bileti, Gemi Desteği etkinliği ve Black Light Sıralamalarının ilk seti bu gece yarısı başlayacaktır.
    Etkinlik başlangıcı: 6 Kasım saat 00:00 (Yerel Sunucu Saatiyle)
    Etkinlik bitişi: 29 Kasım saat 23:59 (Yerel Sunucu Saatiyle)

İyi forumlar.

İyi Forumlar.

4. titans___

titans___ User

hedefler deki görevleri 29 kasıma kadar yapabilcez demek ki ilk seti nedir peki birde etkinlik kapısı kalıcı olucak değişim olursa ne olcak modülü alanlar üstün olucak ve ben de 90 a kadar gelebildim böyle sabit 2 saatden fazla uğraştım gemide promethus da dolu hatta çift güçlendirici kapının verdiğinden ayrı kutu açsam mı mindfire beyne modülmü alsam bir de onun kararını veremdim teşekkürler yeni başlıyanlar bu kadar şeyi anlatırken sıkılıp bırakırlar diye düşünüyorlar mı hani ömrümüzü paramızı oyuna adamamız mı lazım diye yetkililere iletirseniz teşekkür ederim iletmesseniz etmem