Ebedi Kapı Sıralamaları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve alperen1568 tarafından 17 Haziran 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. selamlar iyi çalısmalar global avrupa 7 serverinde 353 ile 5. sıradaki oyuncu ile aynı dalgayı yaptık o da 353 bende 353 ve sıralama olarak ilk 5 sıralamasında gözükmesem bile 5. olarak sıralamı gösteriyordu fakat 1 er tane xt10 modül yerine 1 tane xt10 verdi aynı dalgada olunca ve 5. yazmama rağmen neden 1 er tane xt10 vermedi biri açıklayabilirmi ben anlamadım da

2. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Sizde olan durumu anladım. Ancak etkinlik rehberinde mevcut olan bir yazıyı aynen aktarıyorum;

İstemci etkinlik penceresinde, Ebedi Black Light Galaksi Kapısının en ileri gelen oyuncuları gösteren canlı bir sıralama gösterilecektir.
    Ebedi Black Light Galaksi Kapısına girdikten sonra otomatik olarak Black Light Sıralamasına katılacaksınız. Tamamlanan en yüksek dalganız Sıralama Tablolarına kaydedilir. Aynı sayıda dalgayı tamamlayan oyuncular varsa, sıralamaları dalgaya ilk ulaşan sırasına göre olacaktır.

Buna göre; Bu dalgaya sizden önce gelmiş olan bir kişi var ve sizi 6. sıraya atmış ancak dalganız aynı olduğundan dolayı sıralamada 5. olarak gözükmektesiniz. Bu görsel bir hata olabilir veya "ping" den kaynaklanmış bir durum olabilmektedir.

İyi Forumlar Dilerim.

Mineral bunu beğendi.