ebedi kapı sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -߀§îKTâ§- tarafından 10 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar gece yarısına doğru kapıya gırdım boss lordakıalardan urıdıum filan gelmiş ancak onlardan sonra 29. dalgaya hiç bir şey alamadım kapıdan da dalgaları bıtırmeden cıkamadım kargo kutuları ıcın dünyanın cephanesini harcadım bunun için ne yapmam gerekiyor gelmeyen uridıum ve tevrube puanları için?

2. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Support ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. Bizim burada yapabileceğimiz bir şey yoktur Support ile nasıl iletişime geçileceğini bilmiyorsanız buradan öğrenebilirsiniz. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi Forumlar.

3. teşekkür ederim kitlenebilir konu.

4. max. 182. dalgaya ulaştım sonra patladım kapı sıfırdan başlayınca fakat puanım sabit hiç artmıyor , 182. dalgayı geçince mi puanım artmaya başlayacak anlamadım

5. Labtek38

Labtek38 User

Önemli olan ulaştığınız en yüksek dalga. Sıralama buna göre ypılıyor.

6. Krios

Krios Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.