Ebedi kapı Tavsiye Verirmisiniz ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Harmfulll tarafından 10 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Harmfulll

Harmfulll User

arkadaşlar bu ebedi kapı etkinliğinde son waveler(41-42 ve katları) gelen npc ler için tavsiyeniz varmı özellikle şu sürekli 15.000 vuranlar için? birde şuan zeusum 13 parça eksik indirim paketim var direk alayım mı ? ek olarak 220 küsür wavedeyim %106 hasar %50 de lazer desteği var iyimi sizce yoksa patlayıp baştan başlayım? sürekli ebedi kapı dönmek için tavsiyelerinizi bekliyorum..

2. ateistkeci

ateistkeci User

Darbe puanına destek alman da önemli yani hasarla canını dengede tutarak ilerle bence

3. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle başlığınızı gerekli şekilde düzenledim.

Forumda bir arkadaşımız kendi tavsiyelerini burada paylaşmıştır gerekli linkten gidip bakabilirsiniz. Yararlı tavsiyeler var

Benim şahsi tavsiyem kapıda zorlanmaya başlayınca bırakıp tekrar patlamanız. Sonuçta kapıya girme sınırınız yok byte toplayıp modülleri ve lazer silahlarını alabilirsiniz. Ama illede devam edecekseniz işte o zaman yapmanız gereken Taktik maktik yok BAM BAM BAM :)
    demek isterdim ama maalesef diyemiyorum. Kullanabileceğiniz birkaç şey,

1)Ema atarak üstünüze zehir atıldığı zaman yani 15.000, 18,000 hasar alıyorsanız bununla engelleyebilirsiniz.

2)Enerji transferi vuruş gücünün artmasıyla beraber yaklaşık 70.000 kadar can toplayabilirsiniz, tek vuruştan.

3)Manyınlar dert oluyorsa patlatmak kapıdan çıkıp girdiğinizde mayınlar kalkacaktır.

Geriye verebileceğim tavsiye arkadaşımız kendi konusunda yazmış oradan bakıp tavsiyeler de alabilirsiniz.

İyi Forumlar.

Minerva, **HaCıNuRi** ve .Hypnos. bunu beğendi.
  4. Harmfulll

Harmfulll User

çok teşekkürler modum görmemiştim bunu tavsiyeleriniz için sağ olun,son bir sorum daha var npclerden düşen cephanelere katlayıcı etki ediyormu? kilitlenmesi uygundur.

Son düzenlenen: 11 Nisan 2020
  5. Menes97

Menes97 User

arkadaş mayın için kapıdan çıkmayın dalgalar bitince mayınları patlatın ölmüyorsunuz asla en son 1 can götürüyor beklersiniz biraz tamir olursunuz sonra geri patlatırsınız ( her zaman o anki canın %10 unun vuruyor yani 10 hp varken her mayın 1 vuruyor dikkat edin son 1 cana ölmeyin :D )

6. 5-1/5-3 haritasındaki mayınlar gibi bu haritadaki mayınlar da can yüzdesine göre vuruyor fakat yine de bir çık gir ile eksiksiz hepsinin temizlendiğini bilmek daha konforlu hissettiriyor :)

7. En iyisi gir çık zahmetsiz digeri hem riskli hem de tum haritayi turlayacan zahmetsiz ve gereksiz 2 dk gir çık işte :)

8. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Maalesef ki etki etmiyor. Konu sahibinin isteği üzerine konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.