Ebedi Kapı (Yardım)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve #Avicenna tarafından 9 Mart 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. #Avicenna

#Avicenna User

beyler bayanlar ebedi kapıyı 130 küsürüncü bölüme kadar geliyorum rahat şekilde sonrasında bakıyorum ki sadece cephane israfı gibi görünüyo. sizce devam etmek ne kadar mantıklı veya benim göremediğim yararlı olan birşey mi var demek etmekte?

2. Tauly__

Tauly__ User

Cephane israfı ben bıraktım 134.dalgada ve zaten 102.dalgadan sonra mıydı neydi uri de vermiyor ve daha sonrasında da vermeyecek sadece tp , credi ve şeref kasmak istiyorsan kal :) bir de attendlerden rinusk fazla gelebilir ama karşılığında baya cephane verirsin :D

3. #Avicenna

#Avicenna User

138de bıraktım yaktığım cephanenin geri dönüşü yok tp şp zaten tamamen gereksiz artık bu oyunda. elle kasarak kimle yarışabilirim ki zaten.

titans___ bunu beğendi.
  4. Tauly__

Tauly__ User

Rütbenin zaten hiç önemi kalmadı benim için , insanlar ro'bot'larla yarışa girerse zararlı çıkarlar :D

YENİYÜZÜKSÜZ bunu beğendi.
  5. o senin fikrine kalmış bir olay eger rinuks ve takipçi kasmak istiyorsan tp şp puan fazla fazla koparmak istiyorsan devam et derim şuan 197 ci bölüm olan biri olarak yazıyorum her kapıda bölüm başına 8-10 milyon tp kasıyorum 200 bin rinusk kastım takipçi 15 bini buldu tabi bunlar tek kapıda degil 2-3 kapıda 190 lara gelince oldu israf diye düşünüyorsan patla çık 98 en sonra ödül yok zaten :)

6. 102 den sonra devam etme sebebin şu olabilir

Rütbe Kasmak
    Credi Kasmak
    Takipçi Rinusk Kasmak
    255 Dalgayı geçip 9000 Blacklight Takipçisi kasmak
    Eternal Sıralaması varken Sıralama Ödülleri Almak

Yukarıdakilerden biri senin için önemli degilse 102 geçmezsin
    tavsiyem 104 patlaman 1,500 Blacklight Takipçisi alırsın .
    gemin güçsüz ise 98 deki uber tallonlar ile ugraşma patlat gemiyi .

7. #Avicenna

#Avicenna User

dostum takipçi ve rinuks iyi hoş şeyler ama devam etmeyi sağlayacak çoklukta değiller haksız mıyım? birşeyleri gözden kaçıyorum belki de o yüzden tavsiye istiyorum. ortalama kaç rinuks takipçi veriyor bilgin var mı

titans___ ve yılmazcan47 bunu beğendi.
  8. bence 102 den sonra yapılmaz eger rütbe kasmıyorsan sıralama felan sonuçta 100k rinuksu birden harcamıycaksın
    proların full olması lazım kapı için Oyun sonu dönülecek harita gibi .
    tiyo vereyim kapıda impluse ,attend,barrage dışında full güve ve modüllerde kalkan delme kullanmanızı öneririm

Kapıya nerf geldi diyor herkes Kalkan oranları arttı , aslında nerf değil olması gerekendi başta herkes az heveslensin şikayet etmesinler diye öyle geldi :)

Son düzenlenen: 9 Mart 2021
  9. #Avicenna

#Avicenna User

gemimde orcus dışında eksik yok şuan için rinuks kasıp cephane birleştiriyorum nedense bu olay benim için tek varoluş gibi :) karlı bir işmiş gibi geliyor 10k uri 10k beyaz verip 25k A-BL(4x) almak mantıklı geliyor. kapıda da bu cephaneyi kullanıp zarar etmek istemiyorum açıkçası.

bir de dikkatimi çekti millet milyarlar basar oldu teklifte bu değirmenin suyu nerden geliyo nasıl kasılır o kadar kredi

10. gemi özelliklerini yazarmısın
    Pro sayısı pet protokolleri yusvit açık mı ?

A-bl çok karlı degil uri gidiyor sonuçta çok karlı olması için mindfire kesmen lazım onunla :)
    x2-x3 ile kapı yapan arkadaşım var baya karlı gidiyor gemisi full halde tabi kapı uzun suruyor biraz ama onda kalkan delme modülü var falan :)

11. #Avicenna

#Avicenna User

prolar full büyük çoğunluğu 13 lvl yuvsit slotları kapalı sadece pette( yuvsitin mantığını çözemediğim için açmadım)

a bl birleştirken uri zararına girmiyorum verdiğim uriyi kasıyorum o cephaneyle zaten. cephane kasmak rinuks kasmak için bildiğin zararsız yollar varsa kulağım sende :)

12. Mantık şu
    Pro lazer takıyorsun ekstradan ve pet 5 level yusvit olunca %20 hasar felan kazanıyor

20level ful+ful bir pet
    Protokol ve modüll yuvaları tamamiyle doluyken Saatilk 4k uridium Değerinde Yakıt harcar (İndirimli %30).
    Tavsiyem Gemiyi full hasar odaklı diz misal bo3 alma petin yusvitlerini aç proları diz full
    Anladığım kadarıyla invoke dönüyorsun ,
    invoke + impluse donerek kasılabilir besleme yap her zaman lazerlere Promerium felan
    onun dışında pek bir yolu yok :) ilk 5 e giriyorsan x3 ile kes invokeyi mesela haftasonları abg yaparsan uri kaybı olmadan x4 kasabilirsin

mindfire dönuyorsan x3 ile attend temizle abl sadece minde at duşmanlara x4 at bu şekilde dengeli harcarsın cephaneyi

13. #Avicenna

#Avicenna User

sana ulaşabileceğim bi kanal var mı burası dışında

14. malesef :/ burdan sorarsan cevaplarım özel konuşmalar ile acı tecrübelerim var :(

15. #Avicenna

#Avicenna User

gayet iyi anlıyorum :)
    yuvsit işi mantıklı iş diyosun anladığım kadarıyla peti full lazer yuvsit ve protokolleri doldurayım başlıyım vurmaya. :) güzel mantıklı iş..
    gemiye de full saldırı çıkayım bu da güzel bu aralar öyle takılıyorum zaten... işin asıl yanı fazla kaybetmeden nasıl kazanırım.
    şimdi bi hesaplama yaptım umarım hatalıdır :) 1.5k rinuks kasana kadar 22k abl harcıyorum sanırım :) şöyle ki; bi npc ortalama 20 rinuks veriyo ve 300abl harcıyo. 1500/20*300= 22.5k aabl harcıyorum

16. A-BL Sadece mindfire ve invokeye Harcaman Gerek :)

Peki ne sıkacam ben ?
    Haftasonu ABG den kastıgın x4-x3-x2 harcarsın

Oyunun Ana temeli bu Savunma 2'ci planda ÖLÜM seni bulana Dek Hasar kas

17. #Avicenna

#Avicenna User

çok uzun zamandır kapı yapmadım :) mind sırası bize gelmez :D invoke kesiyorum bulursam onda da şöyle bi durum var. 1 invoke 60 rinuks verip 800-1k arası abl harcıyo yani durum hemen hemen aynı.
    nerde ne şekilde kasılmam mantıklı çözemiyorum ki hesabımda 2x yok denecek kadar az 1xle kassam sıkılıyorum 4x yada abl atıyorum zarar ediyorum

18. oyun biraz mindfire odaklı ve cephanen yoksa buyuk problem
    Tavsiyem etkinliklerde uri kas, invoke 5 ten az ise sadece roket at çöp düşür :) Klan ve arkadaşlar edinmen faydalı olur eger aktif oynuyorsan (Chatten kimseye sataşma ilerde TS'de yüz yüze bakabilirsiniz )

19. #Avicenna

#Avicenna User

mind clanlara özel gelmiş bu oyuna diğer oyuncular faydalanamıyo maalesef. sadece roket işi aşırı hoşuma gitti :D denemek gerek. sence uri kasıp kapı yapmak mantıklı mı yoksa palla mı takılmak mantıklı

20. Haftasonu abg yapmıyorsan paladium +invoke mekik dokumak lazım

Mind clanlara özel oluyor Çünkü Oyun Sonu bossu ve herkes dönmek istiyor 40 kişi bile savaşabiliyor bir yerden sonra gurur meselesi oluyor (kavga küfürden uzak dur oyle durumlarda )

Sadece 8 kişiye çöp düştüğü geri kalanlar çıkış alıyor surekli sayıda azalma oluyor mindfire kaybeden 8 kişi arkadaşlarını Arar
    Diyalog-

B-Klanı :

+ Kanka bi destek at savaş var
    -Geliyom knk

15 Dk sonra

A-klanı :
    +Alo knk Geldi bunlar gene
    - geliyom bro

Veyahut şuan gündemdeki senaryo

PVP programı kullanıyor hepsi ben başlarım boyle oyuna çıkıyorum :)

Umarım sana az çok durumu özetlemişimdir .

Mindsiz kasılır mı ?
    Evet ben 9 ay mindsiz oynadım Aslında pek birşey kaybetmiyorsun Mind dönmek biraz daha iyi oluyor 30 gunluk iş 20 güne düşüyor :)
    Sık sık savaşıyorsan bu durum geçerli değil Bazı serveler kalabalık ve her dk savaş oluyor

son zamanlarda arada girip dönuyorum