Ebedi Kapı (Yardım)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve #Avicenna tarafından 9 Mart 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. #Avicenna

#Avicenna User

kaybedeceğim savaşa girmeyi yıllar önce bıraktım adam ateş ede ede haritanın bi ucundan geliyosa ben bu oyunda ncpc dışında bişeyle savaşmam o yüzden mind'e gitmeyi düşünmüyorum. bl'deyken bile sıkılıp çıkıyorum kamu görenler yüzünden neyse bunlar alışıldık şeyler söylemeye gerek yok. biraz uri gg kasıp eski usül abg dönüp cephane kasarım güzel olur belki. teşekkürler sohbet için

yılmazcan47 bunu beğendi.
  2. Rica ederim iyi oyunlar

3. #Avicenna

#Avicenna User

bu gelen etkinlik bi işe yarıyor mu yılmaz peşine düşülür mü sence

4. tryhardD

tryhardD User

Eskiden ben de mind işini sevmiyordum savaş olayları yüzünden ama patlasan bile çok karlı bir npc ondan mümkün mertebe kesmeye çalış veya hasar bırak git derim her mindi 8 kişi indirmiyorlar ucuzdan 5.5k uri almak (ki 10 milyon hasar bıraksan alman garanti gibi ki orcusla çok basit oluyor orcusun da yoksa spectrumla en azından hasar bırakmış olursun) ve ayrıca verdiği ödüller dışında ebedi cpu için gereken malzemeleri en kolay ve hızlı buradan alıyorsun 1 ebedi kapı da sana 65-70k uri olarak dönüyor bir miktar cpu biriktirdikten sonra bir süre yüzüne bakmasan da uri derdin olmuyor.
    Yeni etkinlik de geçen sene baya iyiydi fena uridium kasılıyordu etkinlik cephanesini kullandıkça ve bu etkinlikte gelecek mimesis modülleri oyunda değişikliklere yol açabilir kaçırma derim (mimesis seven biri olduğum için biraz yanlı olabilir ama %15-20 kaçınma modülü vaadedilen gibi düşebiliyorsa muhtemelen mimesis hem pvp hem de pvede baya iş yapacak gibi duruyor)

5. uridum kasarsın eger odulelri kotu degilse odullerin iyi olup olmadıgını etkinligin 3 gunu olan kalabalıktan anlarsın
    arkadaşımın yazdıklarına da katılıyorum
    Kaçınma denk gelirse nimesiste baya perfect olur
    Çogu kişinin etkinligi takip etmesi bu yuzden

6. #Avicenna

#Avicenna User

ebedi kapının 70k uri civarı bıraktığını görünce gözümde bi parlama oluştu açıkçası :) zamanım var girip yavaş yavaş kapıyı yapabilirim açıkçası. 10 civarı cpu hazırda var zaten 700k uri miss :)
    bu arada arkadaşlar modülleri nerden toplayabilirim nerden çıkıyor

7. Mineral

Mineral User

Tam isabet

8. 7 k takip ihtiyacım var , kaçıncı dalgaya kadar kasabılırım o mıktarı ??

9. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

102. Dalgadan sonra devam etmemek daha faydalı olabilir her 101 dalgayı geçtikten sonra patlayıp kapıyı tekrar yapmak size daha fazla zaman ve kar sağlayacaktır.

Ayırca konu ile ilgili @yılmazcan47 'a çok teşekkür ederim yerime gerekli bir çok cevabı vermiş konumda :)

İyi Forumlar.