Destek Ebedi Kapı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ►¯§ДŃΛĹЌДßЦ§¯◄ŞRNK tarafından 19 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Saygı değer board adminleri, sizin elinizde değil biliyorum. Bakın ebedi kapıda 28. dalgadan 31. dalgaya 3 kere gittim her seferimde bağlandı kesildi ve 28. dalgadan tekrar başladı. Lazerlerim eksiliyor, her şeyim eksiliyor ama ne hikmetse sar başa tekrar yapıyorum. Bu nedir Allah aşkına ya bu nedir. Yoruldum ben artık. Patlatıyorum kendimi.

2. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı forum kurallarına uygun şekilde düzenliyorum tamamı büyük harfle yazmak yasaktır. Sizin de dediğiniz gibi maalesef sorunu çözebilmek bizim elimizde değil aynı sıkıntıları biz de çekiyoruz. Bu sebeple HAR dosyanızı atmanızı istiyoruz ki teknik ekip sorunun neyden kaynaklandığını bulup en kısa sürede çözüm sağlasın. HAR dosyanızı nasıl alacağınızı buradan öğrenebilirsiniz. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Konu kilitlenebilir, ne yazık ki çözüme ulaşabileceğine dair inancım kalmamıştır. Kolay gelsin.

4. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Çözüme ulaşmayı herkes kadar biz de çok istiyoruz bu sebeple HAR dosyasının önemini vurguluyoruz :) Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.