Ebedi Kapı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 4282160 tarafından 21 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 4282160

4282160 User

Çok basit bir şey,kapıya atla ve oyun gelmediği için sıralama kasarken patla,peki kim suçlu kullanıcı mı? karşılığında ne yapılıyor? Etkinlik geliyor diye sevinen kullanıcılar bence üzülmeli!
    Ticket atın,supporta yazın sorununuz düzelicektir.Bak düzeldi şuanda vallahi şöyle bir düşündüm
    sabit vip çekiyorum zaten indirim her hafta stabil,haricinde şeref tp yeri geldiğinde peki ne uğruna;koca bir hiç vip çek oynayama indirim çek kullanama 2 dakika evvel oyunu bıraktım açıkcası.Burdan diğer oynayan arkadaşlara seslenmek istiyorum.Fazla sorgulamanıza gerek yok anlatmaya da gerek yok görüyorsunuz her şey ortada.

VELİBİNALİ bunu beğendi.
  2. benim de katlayıcım gitti bir haftadır oyuna giremedik telafi olarak oyun hatası verdiler yine birgün canımıza tak edecek sövüp saydırıp bırakacam oyunu çokta tın banlasınlar isterse veballeri günahları boynuna bizim gerilmeye değil rahatlamaya ihtiyacımız var etarnal kapısında patladım oyun gitti kimse bu oyunun ve biğpointin kölesi değildir.bizde paramızın ve zamanımızın delisi değiliz vessalam

3. Mrs.HOY

Mrs.HOY User

arkadaşlar iyide hata sizde millet 2 aydır diyor ki oyun düzelene kadar vip indirim katlayıcı çekmeyin valla ben de çekmiyorum açıkçası yarın ne olacağı belli değil unitye geçildiğinde oyun düzelirse vipinizi çekmeye devam edin siz böyle para verdikçe bu durumlar düzelmez zaten

4. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Oyunda sıklıkla yaşanan bağlantı problemlerinin Teknik Ekibe raoprlaması yapılmıştır. İlerleyen zamanlarda indirilebilir istemcininde etkisiyle bu gibi problemlerin azalacağını düşünmekteyim.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.