Ebedi Kapı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ŒĦ∑ηŊΞм_ДŦ∑§Ϊ tarafından 16 Mart 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Geçen sene tıpkı bu sene olduğu gibi nimesis etkinliğinden sonra ebedi kapı etkinliği gelmişti.Bu sene geçen seneki etkinlikler aynı zamanda tekrar etti.Ebedi kapıda geçen seneki gibi gelebilir mi ? Olacağı yada olmayacağı yönünde bir duyuru var mı ?

ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  2. Açıkcası ben de bunu düşünüyorum nimesis etkinliğinden bir ay sonra edebi kapı etkinliği gelmişti nimesis etkinliğinin cyborg versiyonu olan, lakin şuan oyun içerisinde bir edebi kapı olduğu için nasil getirirler ne olur bilemem,

Ama umarım geri gelir, oyun tarihinin en kazançlı en güzel etkinliğiydi, kimse aksini idda edemez 50m uridium kasan insanlar tanıyorum.

Ben sadece 3m kasmıştım orası ayri :D

3. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Henüz olacağı veya olmayacağı yönünde bir veri elimizde bulunmamaktadır eğer yapılacak ise duyurusu forum üzerinden yakın tarihlerinde yapılacaktır.

İyi Forumlar.