Ebedi Kapıda Kaldım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve dem100 tarafından 19 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. dem100

dem100 User

Gemim ebedi kapıda kaldı portaldan atlayamıyorum hareket edemiyorum. nasıl çıkcam burdan

2. ateistkeci

ateistkeci User

Hocam HAR dosyası ve ekran görüntüsü ile Supporta yazıp kapıda kaldığını belirtirsen çıkartacaklardır

3. dem100

dem100 User

har dosyası ne ?

4. UBA çalışıyorsa ona gir.

5. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

HAR dosyası alıp Support ile iletişime geçiniz. En kısa sürede yardımcı olacaklardır.

İyi Forumlar.

6. dem100

dem100 User

har kaydı aldımda supporta nasıl göndercem dosya ekle diye bişey yok

7. har dosyası bizim işimiz mi yahu oyun kasıyor bunu herkes biliyo merkez ekipte biliyor har dosyasıyla bişey olsaydı olurdu çoktan. gerçekten bize artık net bir bilgi verilsin bu oyun ne zaman düzelecek. adminler lütfen bize merkez ekip ilgilenecek demeyin cep telefonları yok mu sizde bu adamların. wp grubunuz yok mu ordan belirtin toplu bi şekilde bi bilgi istiyorlar deyin yabi tüm oyuncular kafayı yemiş durumda gerçekten

8. Bigpoint sene olmuş 2020 sizin bu insanlara yaptığınıza yaşattıklarınıza bakın yazık günah. 2009 dan beri şu oyunu oynuyorum ilk başladığım zamanlar daha çok keyif alıyorum. Buglar, donma sorunları, her şikayete ban... Bu kadar umursamaz çözümsüz olunmaz kendinize gelin lütfen emek ve harcanan paralara yazık etmeyin !!!

9. 1 saatte bir deniyecen şansın varsa girebilirsen oyuna hemen ilk vaveyi tamamlayıp çıkıcan kapıdan bu arada desteklern boşa gitmiş olacak.

10. ateistkeci

ateistkeci User

Herhangi bir dosya yükleme sitesine yükleyip indirme linkini atman yeterli olacaktır

11. dem100

dem100 User

teşekkürler

12. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

HAR dosyanızı Buraya yükleyebilirsiniz. Daha sonra o link adresini Supporta atabilirsiniz.
    Oyunun ne zaman düzelip düzelmiyeceği Merkez Ekibe bağlıdır. DO Türkiye takımı olarak bu konuda bizim yapabilceğimiz bir çözüm bulunmamaktadır. Sorunlar Takım Liderimiz tarafından Rapor edilmiştir.
    İyi Forumlar.

13. oyunun donduğunu biliyormusunuz komple donuyor baglantı kuruluyorda kalıyor bazen oyun oynanmıyıcak halde global amerika 4 te arkdaşlarımın ts sine gittim gram donma yok diyor diğer sunucu yetkilileri önlemleri alıyor ama bizim sunucumuzda her etkinlikte olduğu gibi kasma lag oluyor şimdi indirim çekenler kapıya atlıyınca max diyo atlayamıyor aldığı indirim yanmış oluyor yazıktır bir çözüm bulsunlar artık oyunun zevki kalmadı artık

14. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Oyundaki donma yalnızca Türkiye Sunucularına özel değildir. Genel bir sorun bulunmaktadır. Oyunun yazılımcıları bizler olmadığı için önlem alma gibi bir durumumuz bulunmamaktadır. Sunucu yetkilileri Merkez Ekiptir.

İyi Forumlar.

15. dem100

dem100 User

Reset geldi az evvel tekrar girdim kapıya yine kapıda kaldı gemi. bu nasıl kısır bir döngü ne saçma düzen ?

16. zalim

zalim User

şu lag sorunun düzeltme konuşunda en ufak birşey yaptıkları falan yok olsa en ufak düzelme olur tek yaptıkları kopyala yapıştır cevamlar ta okadar diyorum merkez ekip adminlere yazıyor bunlarda olduğu gibi bize eee sonuç aynı.

17. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Takım Liderimin .Paradox. ' un attığı mesaj açık ve nettir ;

Bizler elimizden geleni yapıyoruz, fakat top Merkez Ekibin elinde, bilmediğiniz konular hakkında mesajlar yazmak kolay eğer "Ben Çok daha iyisini yaparım" diyorsanız buyurun Buradan başvurunuzu gönderin incelensin.. Ama geldiğinizde görebileceğiniz üzere başta Takım Liderim olmak üzere diğer arkadaşlarımın yaptıklarından fazlasını yapamayacaksınız.

İyi forumlar.