Ebedi kapıda patlayamıyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve IRONMOON tarafından 17 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. IRONMOON

IRONMOON User

Lagtan dolayı yaratığı kesemiyodum, hadi buna neyse dedim alıştık malum. Ama kapıdan çıkmak istiyorum çıkamıyorum bırak beni dark orbit. Çıkış alamıyorum 260. dalgadayım artık pes ettim bari yaratıklara patlayayım diyorum yok yaratık da sıkamıyor garibim kaldık öyle :D Bütün destekler bu akşam da yattı ne diyeyim. Bunlar kapanacak bir oyunun ayak sesleri arkadaşlar daha önce 2 tane kapanan oyuna emek verdiğim için biliyorum önce ekstrem eventler yaparlar (ebedi kapı gibi) daha sonra oyuncuları son bir kez sömürmek için oyuncuları yine ekstrem paketleri, ürünleri almaya yönlendirirler vs vs uzar gider. Yoksa bu denli büyük bir şirket bu kadar tepki üzerine 1 hafta bile bekletmezdi bu problemleri. Artık ölü yatırım olarak bakıyorlar hepsi bu.

OLD_Darko-92BİT bunu beğendi.
  2. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Sorununuz lag problemlerinden dolayı oluşmaktadır. Lütfen tekrardan böyle bir durum yaşadığınızda Buradaki konuya bakarak HAR dosyalarınızı Support ekibimize gönderiniz böylece Teknik Ekibimizin sorunu çözmesine yardımcı olabilirsiniz.

Ayrıca oyunun kapanması gibi bir durum söz konusu değildir. Lütfen aslı astarı olmayan bilgileri yayarak bilgi kirliliği yaratmayınız aksi taktirde ceza alabilirsiniz. Lag sorunu rapor edildi ve Teknik Ekip sorun ile alakalı çalışmalarına devam etmektedir.

İyi forumlar.

3. IRONMOON

IRONMOON User

Kesin bir yargı belirtmedim gördüğünüz üzere lütfen üslubunuza dikkat ediniz :) Düşüncemi belirttim

Priority•Killer bunu beğendi.
  4. Maşallah cok güzel calısıyor Almanya tebrik ediyorum kendilerini.

5. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Moderatör arkadaşımın üslubunda bir sorun göremiyorum. Sadece herhangi bir kaynağı olmayan cümleleriniz yüzünden yasak alabileceğinizi inisiyatif alarak belirtmiş. Söylemek istediğiniz başka bir şey yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar dilerim.

Themis. bunu beğendi.
  6. Bu kadar sorun varken insanların isyan etmesi anormal mi?