Ebedi Kapısı Etkinliği Oyun Açığı Bug Kullananlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve │~ßUMBLΞ-BΞΞ~│[☾★75] tarafından 14 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba;Ebedi kapısı etkinliğindeki oyun açığından çoğu oyuncu bu açığı kullanarak gemilerini şeref puanı,tecrübe puanı,uridium,rinusk,takipçi ile milyonlarca doldurdular özellikle şeref puanı ve tecrübe puanı milyarlarca kastılar gemilerine bu açıkla ve epey bi rütbe kastılar haksız kazanç yaparak hala bu durumla ilgili bir cezai işlem yapılmadı.Lütfen bu ebedi kapısındaki oyun açığından yararlanan oyuncuların gemilerinde ki haksız kazanç olarak elde ettikleri her şeyin silinmesi ve gemilerinin banlanmasını istiyoruz.Biz bu oyuna para harcıyoruz,sıralama kasıyoruz bu böyle devam ederse haksız kazanç olayları ben ve klan arkadaşlarım Darkorbit i bırakıyoruz boşa para harcamanın gereği yok Bug ve oyun açığından faydalanıp ve bu oyuncuların gemilerine cezai işlem yapılmadığı sürece.Bu yazdığım şikayeti Merkez ekibe raporlarsanız sevinirim.Saygılarımla...

Cevap alamadım hala yazmış olduğum şikayet hakkında?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Kasım 2020
  2. xeccex

xeccex User

Kesinlikle ceza almalılar.

3. akinsukru

akinsukru User

kaç kişiyi not aldım orda burda sağ solda foto paylaşmışlar yazı yazmışlar böyle kastık şöyle kastık hala ban yemiyorlar banlananlara bakılan sayfadanda bakıyorum kimsenin banlandığı yok oyunu bıraktıracaksınız artık yeter

4. KaiQX

KaiQX User

Evet arkadaşımız çok güzel açıklamış,gerekli ceza yaptırımların yapılması gerekir bir an önce,daha neyi bekliyor merkez ekip,bug yapıp gemilerini ağzına kadar doldurup hemde bu bugla milyarlarca gemilerine rütbe kasanların cezalandırılması gerekiyor,hakkımızı arıyoruz sıralama kasanların da hakkına girdiler,adaletin yerini bulmasını istiyoruz hep birlikte.

5. Forumda ne banlama duyurusu var ne de 1 haftadır oyundaki problemlerden doalyı telafi vs neden kimse bir açıklama yapmıyor _

6. Not aldıklarını supporta at şikayet edilince yasaklama yapılıyor eğer yasaklama yapılmazsa burada paylaşabilirsin.

7. Bug yapan oyuncuların banlanıp banlanmadığını bilmiyoruz eğer yaptığını düşündüğünüz veya bildiğiniz kişiler varsa supporta profil linklerini atın oyuncular yasaklanır eğer yasaklanma yapılmazsa supporta attığınız görseller ve cevabı buraya yazabilirsiniz bizde destek oluruz.

8. Bu etkinlikleri sıradan (düz,düzgün,saf ve temiz,hile hurda işlerini sevmeyen ve uzak duran,iyi ahlaklı) oyuncular uridium TL ve emek harcasın,zarar etsin diğerleri de bug yaparak yükselsin diye mi yapıyorlar acaba diye düşünmeye başladım ciddi ciddi:((.Madem böyle işler yapılıyor ve biliniyor ise bu demeye gelmiyor mu etkinlikler?

9. Oyuncuların %95 i zaten haksız kazançla oyunu döndürüyor malesef bir kaç gün video kaydı yaptım durum bu önce banlanması gerekenler 3. particiler sonra diğerleri bak mesela bir generali yakaladım videosu var ben sana videodan ekran görüntüsü atıyım durumu sen anla.

10. T-129ATK-

T-129ATK- User

supportun yaptığı açıklamaya göre banlama olmayacak

11. T-129ATK-

T-129ATK- User

bug yapan oyuncular banlanmayacak support öyle dedi

12. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı düzenledim. Belirttiğiniz hesaplarla ilgili çalışmalar devam etmektedir. Yapılan bütün haksızlıklar aşama aşama silinmektedir. Bir süre daha bekledikten sonra gereken cezayı fazlasıyla aldıklarını görebileceksiniz.

İyi forumlar.

Merhaba,

Bug kullanan oyuncularla ilgili işlemler başlamıştır ve aşama aşama devam edecektir. Bu süre zarfında bir süre daha beklememiz gerekmektedir. Tespit edilip gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tüm haksız içerikler silinecektir.