Ebedi kapıyı buglarla sömürenler hala dolaşıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve akinsukru tarafından 13 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. akinsukru

akinsukru User

Ebedi kapıyı buglarla sömürenler hala dolaşıyor haritalarda yazıklar olsun

hoparuu bunu beğendi.
  2. titans___

titans___ User

ne client ne normal net den girilmiyor oyuna bir bende mi sorun var acaba buglarla şimdi sep bugu falan uğraşılıyor herallde para kazanma da sıkıntı çıkmaya başlayınca bunlara engel olmaya kalktılar şirketin sahipleri bir sürü yeni şey çıkardılar da bunları nasıl kullanıcak oyuncular vslerde

3. zaten banlanıcak demedilerki aldıkları ödüller geri alınacakmış tabi yersen :DDD

4. KUZEN.22.

KUZEN.22. User

selamun aleykum arkadaslar gunluk gırıs ve bırlerstırme odullerımı alamıyorum.lutfen sorunu cozelım

5. Etkinlik bitince darkorbit bug yapan oyunculara ödül verecekmiş :D

Az yapana az çok yapana çook :D :D :D

6. Typerin

Typerin User

Giriş gelişme sonuç nedir öğreticekler girişi yaptılar şuan gelişmede haftaya sonucu görürsün

7. Tahminim açıklama buna yakın bişi olcak. Önceki bug banlarına baktığımızda bu şekilde bir banın olası olduğunu görebilirsiniz.

8. Yav arkadaş getirin şu etkinliği 3-4 gün test servere bugları rapor edelim. Ne kadar acemi bir merkez ekip var. Atı alan Üsküdar'ı geçti bile.

9. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

İlgili durumu merkez ekibe iletildi. Gerekli banlama işlemleri sadece merkez ekibin elindedir, eğer ilgili gemiler hakkında net kanıtlarınız varsa lütfen Support Ekibimize iletiniz.

İyi Forumlar.

10. Modum merhaba, o haksız kazanç elde edenlerin sadece şereflerimi silinecek yoksa milyonlarca kastıkları rınusk takip vs de silinecek mi? Şimdi kanıtlaak zor olur bunu kanıtlamam için o kişinin hesabına girmem lazım ya da o kişinin kanına girip onu kandırıp ekran görüntüsü alıp size atmam lazım, bunuda kimse yutmaz. Gemi ekipmanlarını inceleyecek bir ekip yok mu? Ben nasıl kanıtlyacam o adamın bug vasıtasıyla o kadar kastığı malzemeyi?

11. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Her ikisinin de silinmediği bir durumda adalet sağlanmış olur mu? Gemi incelemesinden daha çok script ile birlikte bunları tespit etmek çok kolay olacaktır. Ancak Merkez Ekibin ne zaman aksiyon alacağını bizler de bilmiyoruz.

İyi Forumlar.

12. Ne ekipmiş arkadaş. Videolarına baktım evde şortlarla dolaşan saçları başları dağınık kod yazabilen zeki ama biraz tembel bir grup N/A benziyor hepsi. Buraya kadar nasıl geldiler hep merak etmişimdir :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Kasım 2020
  13. o degılde burda cıgırtkanlık yapanların cogu aksama kadar gemısını bottan cıkarmayan felaket tellalıgı yapan eskı N/A gıbı yetmedımı agladıgınız oyun hatası adam farkında degıl o zaman kapıda desdek vermesın verdıkce adam basmıs nerden bılecek bunun acık oldugunu sans adama gelmıs oda faydalanmıs asıl darkorbıtın sıze ceza vermesı gerek N/A sıkayet edeceksınız oynanmayan oyun ıcın sıkayyette bulunun degısmeyen konfı ıcın sıkayyette bulun sankı cok oyun oynanıyorda bırde burda laga luga yapıyorsunuz ınsallah herkes banlanır da kapatırlar N/A nu bızde kurtuluruz

SGA.BaRBoSsA.EİC.TR bunu beğendi.
  14. ℓαηeт

ℓαηeт User

merkez ne zaman temiz oynayan kisilerin yanin da durdu ki .DDD hep bot bug yapanlarin yaninda oldu bu oyunun bugu da bitmez botu da aynen yaziklar olsun

15. Sen burda hiç kimseye hakaret edemezsin. Bu kadar ağladığına göre sanırım bug yapanlardan biriside sensin. Ama ağlasan da sızlasan da bann alacaksın. Kötü söz sahibine aittir bize burada kendini tarif etme. Sana burada insanlara hakaret etme hakkını kim veriyor. Sanalda delikanlısın ancak. Bu ne ya adam millete küfür etmiş bu modlar neredeler. Yapamıyorsanız bırakın görevi. Sizin göreviniz burada küfür edenleri bannlamak değilmi sayın modlar! İnsanlar tabiki haklarını arayacaklar. Boş yorumlarınla sayfayı işgal etme. Umarım gerekli cezayı alırsın forumdan. Dediklerini aynen sana iade ediyorum. Kötü söz sahibine aittir.

Adam farkında değil bug yaptıysa bu darkorbitin suçu diyosun öylemi adam bu bugu fark edince neden devam ettiriyor peki? Madem bug var neden milyonlarca rınusk şeref tp kastı bu adamlar bana bunu açıkla. Aaaaa bug ama oyuncu hatalı değil ya bu darkorbitin suçu pardon! Yaşın kaç harbi merak ettim, neyse tartışamaya bile gerek yok birazdan forumdan şutlanırsın zaten. Senin gibi insan müsveddelerine inat hukuk yolunda her mecraada mücadelemden vaz geçmeyecem, ağla dur bakalım.

16. Amma zirvalamiissin yaralı ceylan ben kimseye hakaret etmedim sanal klavye delikanligi yapmadım ayrıca oyun acigindan da faydalanmadım ve yazdiklarimda ne kadar haklı olduğumuda bir kez daha yazdıklarından sonra teyit etmiş oldum :)

Darkorbit işini sağlam yapacak o zaman kendi hataları yüzünden kimseyi yargılamayacak 1 değil 2 değil 3 değil yeter be kardeşim yeter hep oyuncumu hatalı birazda kendilerini sorgulasinlar

17. Bütün buglarda belli adımları gerçekleştirmek gerekiyor. Ancak o şekilde buglar yapılabiliyor. Oyunda normal oynarken, hiç birşey yapmıyorken bug kendilğinden olmuyor. Eğer bir bug yapılmışsa o bugu yapan kişi onu bilerek, isteyerek yapmıştır. O yüzden burda sitem etmenin anlamı yok. Evet oyunda çok fazla bug gerçekleşiyor ama bu bugu yapman, yararlanman gerektiği anlamına gelmiyor.

18. Bu konuda haksizsin diyeceğim tek kelime yok ama bot program tutucu bug sevdiğimiz ve yıllardır oynadığımız oyunun geldiği durumu görünce insan sistemin hatalarını görmezden gelip sucu oyuncuya yıkmak baside kaçmak gibi bir şey benim sitemim sisteme izin verme görüyorsun biliyorsun bu kadar uzamasına musade etme etmeki tekrarı olmasın

Son düzenlenen: 17 Kasım 2020
  19. Arkadaş 2008 den beri bu oyunu oynuyorum senin kadar boş yapan görmedim. N/A olduğunu bu yorumda da belli etmişsin, pes doğrusu. Sen bug yapanların avukatımısın. Tamam sen de bug yapmışsın ama ağlama bann alacaksın kaçışın yok. Bide küfretmedim diyosun. Yukarıda yazdıkların ney o zaman, kardeş sen varya 13 yaşındasın buna yemin edebilirim ma kanıtlayamam gerçekten. Oyuna bak N/A dolmuş. N/A

20. Merhabalar,

Do ekibine karşı takındığınız üslup nedeni ile uyarı verdim. Lütfen forum kurallarına uygun mesaj yazalım.
    Forum kuralları gereği hakaret içerikli mesajlarınızdan dolayı uzaklaştırma cezası verdim.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.