Ebedi kapıyı buglarla sömürenler hala dolaşıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve akinsukru tarafından 13 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hoparuu

hoparuu User

Dolaşıyor, dolaşacaklar da. Göstermelik bir ceza aldılar, o kadar. Aldıkları black light parçaları da, modüller de, TP ve ŞPler de yanlarına kâr kaldı. Hep böyle oluyor zaten, böyle de olacak! Darkorbit bug yapanlara az ceza veriyor, ister kabul et ister etme, bu böyle. Daha önce de Galaksi kapısı bugunda gördük bunu. Adamlar çatır çatır bugu kullandılar, bir hafta hesap kapatıldı. Neden tam banlanmadı? Tam banlansalar ne yapabileceklerdi? Nedir elinizi tutan? ( NOT: Sözlerim modlarımıza veya Türkiye takımına değil, merkez yönetimedir. )

2. Sayın Modum , şahsım adına küfür ve kişiliğe saygısızlık yapmamaya özen gösteriyorum. Oyundan soğumuş, hatalardan dolayı morali bozulmuş arkadaşların ,arada bir gülümsemesi için seviyeli eleştiriler yapma hakkımı saklı tutuyorum. Sizin de aşırı düzeydeki bu demokrasiye aykırı ve ifade özgürlüğünü kısıtlayıcı tavırlarınızı protesto ediyorum.

3. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Konu raporlara eklenmek üzerine kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.