Ebedi Parça Toplamak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve chileq tarafından 2 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. chileq

chileq User

Etkinlik sanki full+full oyuncular için yapılmış gibi gelişmekte olan oyuncular ebedi parça kasamıyor ya da çok az kasabiliyor. İnvoke alanında hep gelişmişler var parça düşüremiyoruz etkinlik bizim için değil daha çok onlar yararlansın diye yapılmış gibi zaten alana bir giriyorum 20 kişi İnvoke bekliyor üstüne yetmezmiş gibi diğer şirketlerin oyuncuları geliyor hem parça kasıyor hem oyuncu kesiyor. DarkOrbit yönetimi bu etkinliği oluştururken bunu nasıl düşünemediler. Etkinliğin herkesin faydalanabileceği gibi düzenlenmesi gerek diğer türlü yönetim belli bir kısma etkinlik yapmaktan başka bir şey yapmamış olacak.

2. Merhabalar,

Etkinlikler bütün oyuncuların kasılabileceği şekilde düzenleniyor. Etkinliklerde düzenleme ile ilgili bir fikir veya öneriniz var ise Güncelleme ve Fikir Havuzun'a konu açmanız çok daha faydalı olacaktır. Bizde sizlerden gelen dönüşlere göre rapor hazırlayıp merkeze iletebiliriz.

İyi Forumlar.

Luminous bunu beğendi.
  3. NoName45_

NoName45_ User

Doğru söze ne hacet. Belki etkinlik ile birlikte gelen etkinlik görevlerini yaparak günlük olarak kapı için cpu oluşturabiliriz diye düşünüyorum/umut ediyorum.

4. Bu sözü inanarak söylediğiniz konusunda emin değilim bahse bile girerim sizinle alın 10 iris gemi 10 prometheus takın gelin invokeye 1 günde kaç kutu düşürebileceksiniz görelim mindfireye daha uğramadan sarı hammadde kutunuz uzayın derinliklerinde dönüp duracak :)

5. bence invokeye vuran herkesin ödül alması lazım güçlüler burda 200k 300k vururken bizde 70k vuruşla ne ödül alacağız bence düzenlenmesi lazım

6. şahin1

şahin1 User

24 lwl girişi olan kapıdan 23 seviye ve altı geçemiyor biliyorsunuz neden 2blde düşman patlat yazıyorsunuz göreve ben 24 lwl değilim.

7. Merhabalar,

İmzanız forum kurallarına uygun değildir. İmzanızı İmza Kuralların da belirtilen şekilde 1 gün içerisinde 500x200 olarak lütfen düzenleyin.

İyi Forumlar.

Luminous bunu beğendi.
  8. chileq

chileq User

Güncelleme ve fikir havuzuna konuyu açtım kitleyebilirsiniz.

9. 30 tane rütbeli gemi abl ile invoke'a bota atmış kim ne kasacak acaba bir kutu alamayınca saldım porttan git gel yapıyolar sadece banlamadığınız sürece böyle devam edecekler.

10. Merhabalar,

İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar

Luminous bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.