Ebedi Parça

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve emperyan tarafından 5 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. emperyan

emperyan User

Abartısız 1 saattir Invoke kesmeye çalışıyorum ama ne hikmettir invoke çıktığı saniye yok oluyor. Otolar saolsun bl haritasında bize bırakmıyorlar. Bu etkinlikte otolara yaradı. Buna bir çözüm bulunacak mı ? Evet moderatörler de ban yetkisi yok ana merkez banlıyor ama sizde birer oyuncusunuz bu durumdan şikayetçi değil misiniz ? Baskı kuramıyor musunuz raporlar ile ?

2. kardeş yap bir proje sun.

3. emperyan

emperyan User

Çok sundum diğer etkinlikler için ilgilenen olmadı sende var mı bir çözüm ?

4. görevleri yapın gelen ödüllerle eternal cpu yaparsınız geri kalan parçayı kapı içinden kasıcaz mecburen yapıcak başka bişey yok maalesef

5. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Bot sorunuyla alakalı olarak en çok baskı kuran ve dile getiren ülke takımı biziz bunu takım liderimiz daha önceki mesajlarında belirtmişti. Bütün bu raporlamalardan sonra yapabileceğimiz tek şey beklemektir. Belirttiğiniz gibi bizler de aynı sorunlardan şikayetçiyiz fakat başka bir seçeneğimiz bulunmamaktadır. Ebedi parça için görevleri yapmanızı öneririm.

İyi forumlar.

6. emperyan

emperyan User

Kilitlenebilir modum.

7. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Talebiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.