Ebedi yapıyoruz oyun donmasından lagından patlıyoruz

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve En*Dombili*1905 tarafından 17 Kasım 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Ebedi yapıyoruz oyun donmasından lagından patlıyoruz neden o zaman etkinlik getiriyorsunuz yapamayacaksak getirmeyin. Ebedi sıralamasına ilk 5 girecekken girilmiyor oyun sorunundan, Sorunlar daha sürerse artık hakkımızıda helal etmeyeceğiz yani ne yapalım başka. Yankı kapısında 5 dk süre ile yaratık kesmeli bölümler var rsb takılırken oyun bozukken nasıl yapıcaz kardeşim. 1 hafta olucak neden düzeltilmiyor. Üst kademede yetkili birine ulaşır mısınız sorunları iletir misiniz. Bizim adımıza sorunların neden çözülmediğini ısrarla sorun. Sunucular dolu yeterli değil gibi şeyler duymak istemiyoruz. O kadar paralar dönüyor çözülmeli.
    Lütfen Ulaştırın artık şu mesajlarımızı.

2. bobofros

bobofros User

bu lag sorunu hakkında bir şeyler yapılmalı gerçekten gg yapıyoruz kapıdan atıyor bazen sunucu çöküyor astral kapı yaptım cpu boşa gitti lagdan dolayı patladım kapıda giden geri de gelmiyor olan bizim harcadığımız zamana ve harcadığımız oyun içi itemlere yazık oluyor

3. hakkımı helal etmiyorum ebedide lagtan dolayı oyun sorunundan dolayı yine patladım 200 de patladım. bıktım

4. westerya

westerya User

bıktım bu oyun kopmalarından bir daha bağlantı kurulamıyor haritanın ortasında bağlantı kopuyor. yeter artık düzeltin şu oyunu. işiniz gücünüz ancak chat banı atmak. başka bir şey gelmez bunların elinden.

5. yine bağlantı sorunu yine bağlantı sorunu yine bağlantı sorunu .... oyunu bıraktırtmak için elinizden geleni yapıyorsunuz yeter be

6. Crincle

Crincle User

yarın herkese 100 wız roket verirler özür mahiyetinde ...!

westerya bunu beğendi.
  7. 5 SN LAgdan ötürü patladım zamanımı ve cephane mi geri istiyorum

8. yartıkları 199 a kadar kesmemin emeğini de

9. buraya ttaşıdığınız için teşekkürler 10 pro bence kafi telafi için

10. wiladew

wiladew User

epsilona atladım girmiyor maalesef