ECO-10 roket alımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ‾‾⌠Đų®λ©ξℓℓ⌡‾‾®AMCA tarafından 9 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Otomatik roket satın alma CPU'da aynı anda birden fazla roket alma özelliği olsun mu ?

1. Evet

oy sayısı 20
    87,0%
  2. Hayır

oy sayısı 3
    13,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Çok eskiden beridir rahatsız olduğum ve daha önceden forumda çok belirtilmiş bir durum.Zırt pırt hangara tıklayıp ECO-10 almak oyundan alığım zevki yerle bir ediyor.Tamam eyvallah plt2026 vs roketleri alıyoruz fakat CPU'da aynı anda 2 veya daha fazla roket alma özelliği olsun bu nedir ya..

D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R bunu beğendi.
  2. ben 2 tane cpu alıyorum 2 sini ayrı roketler için ayarlayıp birini 1. konfiye diyerini 2. kongfiye koyuyuorum sorunum çözülüyor dene istersen

3. buzmavi

buzmavi User

Bu aslında bir hata halen devammı ediyor?

4. Evet olması gereken bir düzenleme. Bende bundan şikayetçiyim.

5. aynen ya kafayı yiyecem zırtpırt oyunun içinde hangara gir onu al bencede olmalı adamı oyundan soğutuyor :(

6. Gerek yok bence cpular işi görüyor..

Bu hata değil adminim ihaleden RB-1 CPUsunu 2 kez alıyoruz, 1. cpuyu PLT-2026 ya ayarlayıp 1. konfiye, 2. cpuyu ECO-10 ayarlayıp 2. konfiye atıyoruz.

7. bence cpular yeterli değil

8. kullanmayı bilene sorun çıkarmıyor ?

9. DuoTırs

DuoTırs User

Olsa iyi olur ama arkadaşların taktiği sorunu çözüyor . Keşke daha önceden öğrenseydim bittiği zaman farkedemiyordum :D

10. anakin5555

anakin5555 User

İyi fkir +1

11. anakin5555

anakin5555 User

Hem eco 10 hemde plt alabiliriz :)

12. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümünün aşağıdaki kuralına göre konunuz kilitlenip arşive taşınmıştır.

Bölüm kurallarına buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.