Öneri ECO-10 Roket Hızlı Satın Alma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -===BURAK===- tarafından 4 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hızlı satın alma bölümünde ECO-10 olsun mu?

1. Olsun

62,5%
  2. Olmasın

37,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyun ekranında bulunan hızlı satın alma bölümüne 100 adet ECO-10 hızlı satın alma tuşu eklenirse güzel olur

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Eco-10 roketini otomatik alan bir CPU mevcut.Roket alımlarında bunu kullanırsanız rahat oluyor.Sizin haberiniz olmadan roketleriniz sizin adınıza satın alınıyor.

Bu CPU 3 adımda kullanıma hazır hale getirirsiniz ilk adım gemi EKSTRALARINA yada isteğe bağlı olarak Droitlerinizin boş yuvalarından birine göndermek.İkinci adım EKSTRA bölümünde CPU'nun almasını istediği roket türünü seçmek .Son adım oyun ekranından CPU düğmesinden aktif etmek.

RB-CPU Roket Alma Asistanını Hangar-Ekstralar bölümünden veya alışverişten teklif vererek kredi karşılığında satın alabilirsiniz.. Temin ettikten sonra Hangar-Ekipman’a girin ve cpu ya tıklayarak gemiye seçeneğini onayladığınızda cpu geminizdeki boş ekipman slotuna yerleşir. Her 2 konfigürasyonda da olmasını isterseniz bu işlemi 2. konfigürasyonada uygulamanız gerekmektedir..

Ekipmanınıza ekledikten sonra cpunuzu tıklayarak otomatik alınmasını istediğiniz cephane türünü seçin. Seçili olan roket cephanesi, 100'ün altına düşünce otomatik olarak 500 adet satın alır.

Not: Her konfigürasyon içinde, bu malzeme türü bir kere kullanılabilinir

İkinci Adım;Roket türü seçimi

Son Adım;CPU düğmesinden aktif etmek

Dikkat! Bu CPU ekstralarınıza yerleştirleştirdikten sonra devreye sokabilmeniz için oyun ekranınızdaki HIZLI ERİŞİM ÇİZELGESİNDE (Kilitli Menüdeki) CPU düğmesindende aktif etmelisiniz.Bunun için CPU düğmesindeki AROL-X üzerine tıklayın kutu çerçevesi kalın beyaz çerçeve olduğunda aktif olmuş demektir.

Keyifli Forumlar.

.*GöKMeN*. ve ŦîMΞs☼sQuaRЄ bunu beğendi.
  3. rehber güzel cevaplamış tebrikler

4. 500 nereeee 100 nere? biri 750k credi yapıyor biri 150k yapıyor fark var yani.

5. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

@Rehber modumun açıklamalarından dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca kimse gidip 100 alıp durmaz zaten 500 tane otomatik aldığında bile çabucak bitiyor.

İyi Forumlar

6. 100 defa alma tuşuna 5 defa basabilirsin yani arada 600k fark var bence 500 tek seferde almaktansa 100 100 istediğin kadar almak daha mantıklı

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.