EDALET

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Maqa67 tarafından 27 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Maqa67

Maqa67 User

Lütfen edalet olsun ya adamlar 11\10 havoç fullüyor ben hala 16\1 kaldım son zetada havoç çıkar dedim belki Abi Yine Çıkmadı Olacak iş diyil Bu ne ya Bendemi Bugla yapsam ?? Hayır 33 % şans var 33% şans var Diyorlar hala şans Filan Diyil Arkadaşlar 16/1 Şansım Yokmu? Abi 15 Zetada Nasıl havoç çıkmıyor YAAA!!!!! :mad::mad::mad:

2. 20 küsür zetada fulledim havoku ama senn başına gelen bende herkülde oldu uzun bi süre çıkmadı ve hala 3 eksiği var şanstır muhtemelen sende şanssızsındır havok açısından istersen şansını herkülden yana bi kulan belki onda şanslısındır :)

3. geçmiş olsun yapacak bir şey yok :)

4. Youjin

Youjin User

genelde 10 havoç 30 la 40 kapı yapınca tamamlanıyor havoç bazen ilk kapılarda vermeye başlıyor sonra vermiyor bazende tam tersi ilk başta geç çıkıp sonradan peş peşe çıkıyor 30 kapı yaptığında bakarsın fullemiş olursun devam et bence.

5. aynen 21 zeta 6 havoc tayim açmaya devam .

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Bu konuda bir sıkıntı bulunmamaktadır. Şans faktörü işliyor. 20 de 15 de tamamlayanlarda var 50 tane yapıp eksikleri olanda var. Şansınızı denemeye devam etmelisiniz.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.