Edebi kapı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Vortex-UNİ tarafından 23 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar birleştirden solace yükseltme modülünü alabilmem için edebi kapıdan kaçıncı dalgaya gelmem lazım

2. GEFELİ

GEFELİ User

101. dalgayı geçsen yeter ama bu lagta kasmada takılmada biraz zor yaparsın

3. ÐerÐo

ÐerÐo User

1’den 10’a10x Byte Kalıntısı%100
    11’den 20’ye50x Byte Kalıntısı%100
    21’den 30’a250x Byte Kalıntısı%100
    31’den 41’e500x Byte Kalıntısı%100
    42’den 54’e1x Asimov Sayborg
    888x Byte Kalıntısı
    %10
    %100
    55’ten 75’e1x Asimov Sayborg
    1000x Byte Kalıntısı
    %20
    %100
    76’dan 83’e1x Asimov Sayborg
    1288x Byte Kalıntısı
    %30
    %100
    84’ten 100’e1x Asimov Sayborg
    2288x Byte Kalıntısı
    %40
    %100
    101 ve üstü1x Asimov Sayborg
    2488x Byte Kalıntısı
    %40
    %100
    buna göre uygula

4. Gemim venom 9pro 3lf4 full bo2 hız burgu falan var 8iriskaça kadar gelirim sizce

5. karakule26

karakule26 User

Burda teknik ekip ve adminlere seslenmiyorum dalga 239 dayım ve atladı bende gözükmüyor ve patlamış gibi geldi bunu hesabını ödeyeceksiniz kusura bakmayın kapıda kaldı gemimde gözükmüyor böyle sistemmi olur allah aşkına yeter bu kadar adminler ve teknik ekipler sizde borçluyuz en fazla 1 2 gün içine 1 ay vip 1 haftalık indirim kod gelmesi lazım yaptığın işine bak

6. Etkinlik için çıkan lazer topların olsa ve dikkatli oynarsan 336 ya kadar bitirirsin.(Kalanı lf3 ise dikkatli oynayarak bence en fazla 250 ye gelirsin.)

7. Tamda bu sebepten 3-4 kere patlamışımdır kapıya atlıyoruz atlamıyor 30 sanıye sonra bi bakmışsın patlamışsın.

8. PAŞA

PAŞA User

Eğer ki EDEBİ kapıda divan edebiyatı bölümünü geçersen yükseltme modüülünü alabirsin :D :D :D ama dikkat et divan edebiyatı zordur :D

ALUCARD-BeRsErK ve muhbirler bunu beğendi.
  9. karakule26

karakule26 User

kardeş zar zor olsa yapıyorum zaten kapıya girmiş ve f5 atmadım gemini değiştirdim patladım
    hatta bende gözükmüyor kapıya girmiş sistem yüzünde

10. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

ÐerÐo arkadaşımızın paylaştığı tabloda ilerlerken belirtilen dalgalar arasında patlasanız sadece o dalganın ödülünü alırsınız. Geminize de gelirsek açıkçası bu kapıda phonix gemiyle bile 400 dalgaya gelinir ama biraz zaman alır oyunculuğunuz çok önemli ortalama bir gemiye sahipsiniz anladığım kadarıyla. Bence rahatça 250 kadar gelirsiniz. :) Başka bir isteğiniz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi Forumlar.

11. Sayın moderatörüm açıklayarak anlattığın için Allah razı olsun çok teşekkür ederim kilitlenebilir konu

12. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Konu sahibinin isteği üzerine konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.