Edit:Çözüldü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve galaxyshef1 tarafından 12 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben saat 19:16 gibi bir bann yedim chat'de ve 21:16'ya kadar [2 saat] chat kullanamadım normalde bann'ın 2 saat olduğu yazıyor ama 2 saat geçmesine rağmen bir sonuca ulaşamadım aynen şöyle yazıyor :
    12-12-2013 tarihinde saat 19:16:11,2 Saat(ler) süresince çikarıldın.
    Tekrar 12-12-2013 saat 21:16:11 zamanında giriş yapabilirsin.
    Buna rağmen hala giriş yapamıyorum.
    Resim:[​IMG]

Cevaplarınızı bekliyorum :

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Aralık 2013
  2. kaansakal

kaansakal User

Senin saatinle darkorbitin saati örtüşüyor mu?
    Örn Ben isk1 de oynuyorum tr saati 20:00 iken darkorbit saati 19:00 gözüküyor.Böyle olabilir
    Öyle değilse yapcak bir şey yok yarın sabahı bekle açılmazsa support a mesaj at

3. Nasıl yani onun kide Türkiye saati benim kide nasıl uyuşmazlık olsun ama dediğin gibi yarın sabah açık olmaz ise support'a başvurucağım.
    Edit: Haklı olabilirsin ban yedikten sonra 2 saat o kadar çabuk geçmiş olamaz ama saat on buçuk olmuş ne kadar sürebilir ?

Edit:Konuyu görev bir moderator,admin den isteğim olucaktır : Konuyu kilitleyebilir misin?
    Çünki sorunum gitti tam 2 saat bir şey yazmadım ama sonunda bitti :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Aralık 2013
  4. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Sorun çözüldüğü için kilit uygundur.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.