Geri bildirim Eğğ Botlarun Bannlağ Açılıyoğ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 2 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Dıj güjlerin işi..

Hala uyanamayanlar için söylüyorum oynadığınız oyun DARKORBİT ve bunlar çok normal olan şeyler.

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Bot kullanan oyuncular cezalarını aldılar. Bugün de banları açılıyor.

İyi forumlar.

3. Kusura bakmayin ama sirketiniz bunu oyuncu kaybetmemek icin korkudan yapiyor artik oyunu oynamiyorum ve Darkorbit veya bigpoint ürünlerini tercih etmiyorum.

Sebebi çok basit şirket politikalarınızdır.

Yani kusura bakmayın ama oyun bu saatten sonra düzelmez hile hurdayla fairplay hareketi yapıldığı iddia ediliyor bottan bann alan gemileri tekrar açmak çok gülünç bir harekettir çok amatörcedir.

İşte siz bu yüzden kaybetmeye mahkumsunuz sırf düzenli katlayıcı vip paraları kesilmesin diye hesaplar açılıyor bence.

Valla kendi ayağınıza sıkmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz.

Simdi bu ne demektir biliyor musunuz ? Bir adam kadina tecavuz ediyor hakim karsisina cikiyor diyor ki ben kadina tecavuz etmedim kendisi istedi rizasi vardi saliveriliyor.

Bundan dolayı adam elini kolunu sallaya sallaya geziyor buna benziyor bu olay.

Bot kullanip hesaplari geri acmak çok komik sahsen.

4. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Oyunu oynayıp oynamamak sizin kararınız.

Bu oyun için defalarca söylediğiniz şeyler ve benzerleri söylendi. Kendi adıma bu söylediğiniz şeyleri aldırmıyorum. Zaten şirket çalışanı değiliz orası ayrı:)

En son hatırladığım ban dalgasında argeler ve geliştirmeler sıfırlanmıştı. Şimdiki verilen ceza şahsen beni memnun etti.

İyi forumlar.

Se7en bunu beğendi.

5. Ben oyuna diyorum kaybetmeye mahkumsunuz diye.

Yani kusura bakmayin ama oyunun idamidir bu tabi beni baglamaz bu karar , artik benim oyunla isim kalmadi.

Sizi memnun edebilir fakat normal oynayan oyunculari sizi ayakta tutanlari memnun etmedi buda demektir ki oyunculara onem vermiyorsunuz.

6. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Genelleme olarak konuşuyorsunuz ama biliyorsunuz ki oyuncular işine geldiği gibi verilen cezayı beğeniyor veya beğenmiyor ama oyunun biteceği anlamına gelmiyor hiç biri. Gelen bazı yeniliklerde, gelen banlamalardan vs. çoğu kişi hep oyun bitecek kapanacak dediler. Söylenmeye de devam edilecek bu laflar. Bakalım ileride neler göreceğiz..

İyi forumlar.

7. Gecmis yillarda ki aktif oyuncu sayisi ile su an ki oyuncu sayisini gözden gecirilmesini tavsiye ederim.

Simdi oyuncular isine geldigi gibi cezayi begeniyor yada begenmiyor dediniz simdi ben bir normal oyuncuyum bu adamin bannlanip cezasinin acilmasi benim isime mi geliyor ?

Olmasi gerekeni istiyoruz diye çıkar mı bekliyoruz ?

Oyun bitmez Almanya sattı çinlilere kurtuldu aynı senaryo yasanir en fazla.

Bu laflar konusulsada gelen yenilikler ve bunun gibi sacma kararlar her gecen gun oyunu batakliga surukluyor.

Valla keyfiniz bilir :) Ben oynayip artik sinir hastasi olmuyorum.

Hileciyi daha ustun tutuyorsa Oyun bu demektir ki oyuncusuna deger vermiyor.

8. ~~Lessi~~

~~Lessi~~ User

bottan acılan gemiler son bir sans olarak acılıyor birdaha yaparlarsa 2100 yılına kadar acılmaz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.