Egg

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Alfarslan tarafından 29 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Alfarslan

Alfarslan User

bu eggler çıktığından beri haritada normal şeyleri zor görüyorum bunlar kristelin talon falan onların yerine mi geldi ? :D server int8 :D

2. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Haritadaki yaratık yoğunluğunda bir değişiklik olmadı ama.

Bir iletelim gerekli yerlere.

İyi forumlar.

takemyhard bunu beğendi.
  3. takemyhard

takemyhard User

modum eliniz değmişken pet düşmanbulucu ve otoyağmanın çalışmadığını.. haritalarda yaratıkları bırak sanki herkes spheyle geziyormuş gibi dolaştığını :) mimesisin özelliklerinin hangardaki bütün gemilerde kullanılabildiğini.. vb şeylerin bot kullanımına gözyummanın sonucu olduğunu ve :) yaşasın dokuzuncu köy olduğunu :) kolay gelsin ve Allah sabır versin :)

4. [rüya]

[rüya] User

mimesis üreten oldumuki bunu tebit edebildiniz bende birleştirde görünmüyorda..
    ama söylediğiniz olaya ben test serverde şahit oldum adamla kapıştım 4 3 te adam cerrahtı bi baktım haritanın başka yerine attı kendini şaşırdım dedim belki vız roket yemiştir felan ama demek doğru idi..birde işin ilginc yanı başka yere sıçradı gittim yakaladım gemi mimesisti şaşırdım doğrusu..

takemyhard bunu beğendi.
  5. Eski

Eski User

Alfarslan o profil resmi nedir korktum ya :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Mart 2017
    takemyhard ve Alfarslan bunu beğendi.
  6. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Bu alıntı ettiğim kısmı anlayamadım,ve bu sıra mesajlarınızı ilgi ile okuduğumu bilmenizi isterim.

Oyun sorunları kısmına da maddeler halinde yazarsanız memnun oluruz.

İyi forumlar.

takemyhard bunu beğendi.
  7. takemyhard

takemyhard User

bende ilk gördümde anlam verememiştim :) int kasması yada oyun hatası falan dedim ama üstüste gelince karnım ağrıdı :) ayrıca yazdıklarımı önemsemeniz hala bu oyunda doğru insanların varlığını kanıtladı bana çok teşekkür ederim :) işin özünü kısaca özettliim : 2-7 haritada kasılırken biri baskın baabında daldı bana :) ama bende kapıdan çıkmıştım daha yeni ve cubi full olduğu için boss tolon kesiiim dedim dolaşıyom yani pet modül çalışmasada :) arkadaşla başladık vuruşmaya.. bende sepron 2destek x4 rsb falan arkadaş bi anda indi gövdenin sonuna :) tam gümliicekken bi baktım ema kamu yaptı ve haritanın diğge tarafına uçtu :) int kasmıştır dedim önemsemedim...ama bizim gibi eski oyuncular blirsiniz rahat durmaz :) özelden bazı arkadaşlarla yazışırken aynı olayı kendilerininde yaşadığını öğrenince benimde dikkatimi çekti iyice ... sonra hitac daldım oil falan buluurm diye :( aynı olayın benzeri ve accaip bir baariz hitacta tattım :) benim gemi 3 mayın falan aldı ama elmastayım ve hitac vuruyorum biri vurmaya başladı bana gümlemek üzereyim, tam bana vuranı işaretledim benimle aynı şirketen oyuncular buna daldı, arkadan ema kamu hooop haritanın diğer ucunuda?... millet chatte yazışıyo noold diye :) hani bende int atlamıştırda hepimizde atlamamıştır herhalde :) bi arada mosp kullanıyordularya hani harita donuydu sende bişey çalışmıyodu, menzil falan tanımadan vuruyolardı, işte ona benzer bişey kulanıyorlar zanımca... şehir efsanesi bizimkiler modum :) bakmayın siz bize :) gümledikçe paranoya yapıyoz işte :) kolay gelsin... haaa birde son 4 yılın en iyi form ekibi oluştu bence, hepinizi ayrı ayrı tebrik edirm, çizginizden şaşmamanız dileğiyle :)

vız atınca mimemise dönüşmüyolar bildiğim kadarıyla :) ama süper gözlem, birde test serverda olunca :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Mart 2017
    JUPlTER bunu beğendi.
  8. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Gerekli yerlere iletelim konuyu.

Eğer video kaydı alma imkanınız var ise, lütfen kanıtınız ile Support'a da bildirmeyi unutmayın.

Bildiriminiz için teşekkür ederiz.

İyi forumlar.

takemyhard bunu beğendi.
  9. takemyhard

takemyhard User

modum tamam şimdi açıyom videoyu sabaha kadar dans :( yaa hadi ben hayal görüyom, arkadaş testserverda yaşadığını yazıyo odamı hayal?... birileri bann alsın yada birilerine nefret duyduğumuz için yazmıyoruzki bunları, böyle bişey var sizede bilgi geldiyse üstlerinizi bilgilendirin oyun normale dönsün, yoksa böyle bişey kapatın konuyu olsun bitsin :(

10. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Hayal demedim ki :)

Attığınız video sebebin bulunmasını ve çözümün hızlanmasını sağlayacak. Bu yüzden rica ediyoruz.

İyi forumlar.

takemyhard bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.