eğitim arena sıkıntı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BigBarracudA tarafından 20 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. eğitim arenaya giriyorum bazen net kopuyo yenilip yenilmediğimi bilemiyorum onu geçtim tekrar bağlanınca 5-2 deyken 3-1 de çıkıyo gemi mesele nedir sıkıntı nedir çözemedim

2. oyunda sorun var aynısı bendede oldu zata kapısında patladım suporta yoladım bakalım geri vereceklermi hakımı

3. Arkadaşlar oyunla alakalı ise hakkınız geri verilir fakat zamam zaman sistem yoğunluğu ve bazı internet alt yapısından kaynaklı nedenlerden dolayı bu tür durumlar ortaya çıkıyo umarım tez zamanda çözüme kavuşur.
    İYİ OYUNLAR DİLERİM

4. Merhaba ,

Şu anda net olarak sorun neyle ilgili bilemiyoruz. Arada sırada internet bağlantılarında Türkiye'den yurtdışına çıkışlarda sıkıntılar yaşanabiliyor.

İyi forumlar.

5. yani bi iki sefer oldu başıma geldi eğitimden çıkıncada bazen kendimi 3-1 de buluyorum reloaded oldu darkorbit baya bozuldu bigpointin diğer oyunlarınıda oynadım sıkıntısı en fazla olan oyun darkorbit bi çözüm lazım yada olmadı eski haline çevirin :)

6. AY_TAŞI

AY_TAŞI User

oyuna noldu ya girilmiyor yarım saattir?

7. son 1 saat içinde en az 10 kere attı oyundan sorun var sanırım( yada tarama yapılıyor olabilir sistemde arttık şu botlardanda kurtulursak bu kadar sık tarama yapılıp kopmaz oyun ) eğer tarama yapılıyorsa tabi bu benim görüşüm
    iyi akşamlar iyi oyunlar

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Şuan bilinen bir sorun yoktur tekrar olursa lütfen yazınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.