eğitim arenası cephane

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve thequardın tarafından 12 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Eğitim arenasında cephaneler geri gelsin mi?

1. Evet gelsin

66,7%
  2. Hayır gelmesin

16,7%
  3. Kararsızım

16,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar eğitim arenasına giriyoruz o kadar cephane harcıyoruz ama çoğunlukla yeniliyoruz ve vephaneler boşa gidiyor bence artık eğitim arenasında harcadığımız cephaneler yenilirsek geri gelsin yoksa x2 x3 x4 x6 boşa gidio bence artık dediğim gibi olmalı şimdi çok kötü

2. geri gelsin verdiği 2k ödüllede hergün uri kasarsın ne güzel ?

3. cephaneler geri gelse olurmu bu olacagına cephane geri gelecegine geliştirilmeli yada zaten oraya giden sahıs oyuncuların seviyesinde gelişimli ona yakın rakibi buluyor buraya giren sahıs zaten elinden geleni yapıyor belki keserim umuduyla savasıyor sonuc biri kazanıyor kazanan zaten 2000 uridyum artı 120 ucb 100 alıyor bunlar kazanan oyuncuya az bence kazanan oyuncuya uridyum ve beyaz vereceğine tp ve şp versin hiç olmassa adam sıktıgı cephanenin elitin karşılıgını alsın uridyum kazanan oyuncuya yaramaz zaten adamın sıktıgı elit verdiği uridyumun kaç katı bence eğitim arenası tp ve şp vermeli uridyum vermemeli bu benim görüşüm

4. kararsızım bence yenilen harcadı herşeyi kaybetmeli yenenin ödülü artırılmalı :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.