EGİTİM ARENASI RAKİBİ BEKLE DİYOR 0.00 YAZIYOR

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ross7000 tarafından 12 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ross7000

Ross7000 User

adminler egitim arenada rakibi bekle yazıyor 0.00 yazıyor serveri resetlermisiniz iskandivanya 2

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Eğitim arenasına getirilen oyuncu sınırlaması dolayısı ile rakip bulmak uzun sürebiliyor.

İkinci olarak hesabınız şuan da , Eğitim Arenasına mı sıkışıp kaldı ?

Keyifli Forumlar

3. Ross7000

Ross7000 User

hyr egitim arenasının skmesini açıyom eşleştirme butonu yok rakip aranıyor diyor adminim süre 30 saniye sayıyor sonra 0.00 oluca hiç bişey olmuyor resetlermisiniz serveri

4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Eğitim arenasında kısıtlama getirlimiştir belirli sayıda girilecektir.

Keyifli Forumlar

5. Ross7000

Ross7000 User

:/ çok kötü olmuş adminim eski hali daha iyi teşeşkürler

x3 ne zaman başlıyor iskandivanya 2 de

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Ekim 2014
  6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Öncelikle alt alta mesaj yazmayın , eklemek istediğiniz bir şey var ise mevcut mesajınızın düzenle butonuna basarak ekleme yapabilirsiniz.

İkinci olarak sizi daha önce bir çok kez bu konuda uyardım ve bu uyarıyı son uyarı olarak belirtiyorum , Devamında cezai işleme gideceğim

Lütfen kurallara uyunuz , Sizden rica ediyoruz.

Sorunuza gelecek olursak ; Eğitim Arenasında teknik sorunlar hala var olduğu için giren oyuncu sayısına sınırlama getirildi ki bunu da yukarıda zaten izah ettim.

Bu nedenle Eğitim Arenasında boşluk açılmadan başka oyuncular giriş yapamıyor

Bu sorununda en kısa sürede düzeltileceğini ve bu sınırlamanın kaldırılacağını bildirmek isterim

Reset talebiniz konusunda , sunucu resetlemek basit bir şey değildir , Ancak sunucu genelinde bir sorun yaşanırsa sunucu resetlenir.

Tek bir oyuncuda yaşanan durumlar için , teknik ekip ilgilenerek geminizdeki sorunu çözer.

Bunu da ek bilgi olarak vereyim

x3 konusunda , bu tür özel etkinlikler sistem tarafından atandığı için kesin zaman vermek zordur.

Ancak geçtiğimiz aylara bakarak konuşursak , Her Pazar Sunucu saati ile 19:00 ' da x3 çıkmaktadır.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.