Eğitim Arenası Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *-*-P-A-R-S-*-* tarafından 30 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Beyler gemim eğitim arenasında kaldı. Kişiler görevler hepsi gitti. Saat 2den itibaren eğitim arenasında nasıl çıkabilirim. Supporta yolladım bişey değişmedi

2. Merhaba ,

Forum üzerinden yapabileceğimiz bir şey yok maalesef. Gerekli bilgilerinizle durumu anlaşılır olarak support'a bildirdiyseniz yoğunluğa bağlı olarak en geç 48 saat içinde cevap gelecektir. Support sizi normal haritayaca çıkaracaktır.

İyi forumlar.

•*Sehzade*• bunu beğendi.
  3. çıkardılar zaten ama oyuna girdim bağlanmadı sonra f5 çektim bidaha attı otomatik. moralimi bozuldu gemim gitti

4. Merhaba ,

Gemi yine mi eğitim arenasında ? Durumu tekrar bildirirseniz çok iyi olacaktır.

İyi forumlar.

5. 5 tane ticket attım işe yaramadı

6. Hangarınız varsa hangar deiştirin oyle cıkıyorum ben arenada mahsur kalırsam :)

7. Merhaba ,

Peş peşe yollamanız gerekmiyordu. Siz sürekli yollarsanız işler daha çok karışır. Bir defa yollayıp 48 saat geçmesini beklemeniz gerekiyordu.

En son yolladığınıza cevap gelmediyse bekleyiniz. Eğer cevap geldiyse haritaya çıkardıktan sonra sıkın devam ediyorsa tek bir tane daha mesaj yollayınız.

İyi forumlar.

8. yanıt gelince attım zaten olmadı diye.

ana bölgeye dönün felan diyo değişmiyo .s

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Temmuz 2015
  9. Merhaba ,

En son support'a yolladığınız mesaja cevap gelmediyse en geç 48 saat içinde gelecektir.

İyi forumlar.

10. Şimdide gemi değişiyorum otomatik arenaya atıyor yok böyle bişi ya ne oyunmuş arkadaş deli oldum

11. Merhaba ,

Forum üzerinden yapabileceğimiz bir şey yok maaelesef. Support ile iletişim kurup çözüme kavuşturabilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.