eğitim arenası sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve zorask tarafından 28 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. zorask

zorask User

merhaba arkadaşlar eğitim arenasına girdim rakibini bekle dedi 30 sn gecti rakip gelmedi ve oyun oylece kaldı. oyuna giriş cıkıs yapsamda her girdiğimde rakibini bekle diyip 30 sn gerı sayıp kalıyor. sorun şuki gemıde ekipman değişimi yapamıyorum. e.arası ıcın yapdıgım konfılerı normal oyun ıcın değiştiremiyorum gemı değiştiremiyorum. bu sorunla karsılaşan varmı varsa nasıl kurtulacaz. bırdaha girmem eğitim arasına benim için bitmişdir

oyundan normal çıkıs yapıp ana sayfandan gemıyı değiştirebildim konfılerde ayarlanabiliyor. yanlız tekrar oyuna girdiğinde yıne rakip beklenıyor deyıp 30 gerı sayıp kalıyor. ve ekıpman değişmiyor yanı her ekıpman veya gemı değişiminde oyundan cıkmak gerekıyor bu durum son 1 saattır boyle. sanki yapılan her yenılık mılletı oyundan soğutmak için yapılıyor.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Ekim 2014
  2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Öncelikle bu tip durumlarda alt alta mesaj yazmamaya özen gösteriniz. Bir önceki mesajınızı yeniden düzenleyerek sorununuzu düzenleyebilirsiniz. Çünkü forum kurallarınca alt alta mesaj yazmak yasaktır.Sorununuza gelirsek, geri sayım bitip 0. saniyede kalma sorunu yetkililere bildirildi. Uzun süredir girmediğimden böyle bir sorun var mı nasıl oluşur nasıl düzeltilir bilemiyorum bizlere bu sorun hakkında herhangi bir bildirim de yapılmadı. Konuyu birkez daha üst makamlara bildireceğim.

Konuya gerekli cevap verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.