Eğitim arenası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -BOMBASTİK- tarafından 12 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam arkadaşlar bi sorum olacak eğitim arenasındaki rakipler neye göre eşleşiyor ? Bi ara ben leonovdum 4 lf3 falan vardı karşıma phoneix çıktı. Adamda full iris bütün irislerde lf3 b02 kalkan falan vardı. Ok uçuş düzeni vs. Tabikide beni kesti:D Bu nasıl oluyor irisler yüzündenmi bu kadar güçlü ve nasıl benle karşılaştı

2. MaXiMuS

MaXiMuS User

Eğitim arenasına eskisi kadar ilgi gösterilmediğinden o an savaşmak isteyen pilotlar arasında otomatik belirleniyor. 30 Sn. içerisinde arkadaşınız ile eğitim yapmak isterseniz aynı anda şavaşa başla demeniz yeterli olacaktır.

3. Merhaba ,

Net bilgi yok fakat tahminen eğitim arenasına girmek isteyen ve o anda eşleştirme bekleyenler arasında bir birine en yakın olanları eşleştiriyor diye tahmin ediyorum. Gemi , Lazer , Kalkan , Droid , Arge , Seviye v.b. kriterlere göre eşleştirme yapıyor.

İyi forumlar.

MaXiMuS bunu beğendi.
  4. Tamamdır anladım. Peki adam phoneix haliyle beni nasıl kesti ?

MaXiMuS bunu beğendi.
  5. MaXiMuS

MaXiMuS User

işin içerisinde torpil olablir , yani Wız roketleri ile şekil değiştirmiş olablir veya savaş sırasında ema atarak hedef küçültmüş olabilir.

6. Haklısın bunları düşünmemiştim. Gerçi adamın kalkanı 7-8 vuruşta giderdi ama daha önce kesti işte :D TA olayını da anladım konu kilitlenebilir modum

7. Merhaba ,

Konu çözüme kavuştuğundan kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.