Bug / Oyun hatasi Eğitim Arenası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -!!!BELA!!!- tarafından 25 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba
    bugün aklıma geldi eğitim arenasına girim dedim girdim sonra adamı kestim bidaha bağlanmadı kazandım bu olay farklı rakiplerle tekrarlandı sonra ben patladım ve tamir ol seçeneği çıkmadı sorun şu eğitim arenasında patlayınca tamir olamıyoruz fm ler isterse video ekleyebilirim

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Patladığınızda x-1 haritasında başlamanız gerekiyor.

İyi forumlar

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Eğitim arenasında ilk patladığınızda otomatik tamir olur.Tamir ol seçeneği çıkmaz.

İkinci patladığınızda otomatik olarak arenadan çıkarsınız ve X1 istasyonunda doğarsınız.

Bunun dışında farklı bir durum varise video yüklerseniz yardımcı olabiliriz.

Keyifli Forumlar.

4. sayın FM siz olayı yanlış anladınız galiba eğitim arenasında 2 kapışmadan 2 sini yenen kazanır 1. patlıyorum 2. için tekrar doğma seçeneği çıkmıyor yakında video koyuluyosa koyarım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Nisan 2015
  5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

İkinci kapışma için tekrar doğma seçeneği çıkmıyor zaten.Otomatik eğitim arenasının içinde ve full tamirli doğuyor.

Video atmanızda yarar var.Aramızda bir iletişim kopukluğu oldu sanırsam.

Mesajınıza video atmak için buradan yardım alabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

6. bu sorun sadece bende değil kestiğim adam geri dönmüyor

7. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Sorunu merkeze ilettik en kısa zamanda çözülmesini bekliyoruz.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.