Öneri EĞİTİM Arenası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .KoBRa60. tarafından 6 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olmalı mı ?

1. Evet

2. Geliştirilmeli

3. Hayır

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .KoBRa60.

.KoBRa60. User

Eskiden adı eğitim arenasıydı şimdi ultimate battle arenası oldu. Adı EĞİTİM arenası olan ve daha farklı olan bir sistem gelmeli bence.

Oyuncular bir gemi seçsin ve aynı gemiyi seçen rakip ile eşleşsin. Bir konfigürasyon ekranı gelsin ve belirli ekipmanlar olsun oyuncunun GÜCÜNE göre. Lazer ve kalkanlarının değerine göre ekipmanlar verilsin. İki oyuncunun da ekipmanı aynı olacak ama geminin tasarımı, konfigürasyon dizilimi vb. oyunculara ve oynayış tarzına göre.

Cephaneler de gemiden eksilmeyecek. Şimdi arenaya giriyoruz bizden daha güçlü bir rakibe karşı sab+ucb+rsb atmazsak yenileceğimiz kesin. Atarsak da en az 2k urilik cephane harcıyoruz 500 uri alıyoruz. Ekipmanı kötü oyuncular için de kullanılabilir bir eğitim arenası bence iyi olurdu.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.