Eğitim ARENASI !!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve αтαкαη-вєу tarafından 10 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ya bune saçma şey ya rakip bul diyoruz yemin ederim 25 dakkadır bekliyorum 1 kez girdim dahada giremedim ya böyle saçma şeymi olur lütfen düzelsin şu

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Eğitim Arenasına oyuncu sınırlama getirildi , Teknik sorunlar henüz giderilemediği için böyle bir yola başvuruldu

Bu yüzden bekleme süresi uzun olabiliyor.

Bu sınırlamanın da en kısa sürede kaldırılacağı açıklandı

Keyifli Forumlar

3. Biran önce olsun gemiyi döşedim sepromları herşeyi ya kasılmıyorum sadece onu bekliyorum barem palaya atayım gemiyi

4. KOMBOBANK

KOMBOBANK User

nasıl sınırlamadır anlamadım 1saat 10dk dönüyor hala bulunamadı , artık iptal ettim supportada bildirdim gerekli eyre bildirim yapıcam dedi bakalım a

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Lütfen üslubunuza dikkat edin ,

Her şey pat diye oluvermiyor maalesef

Bize ; "Sınırlama uygulandığı ve bazı oyuncuların giriş yapmak isterken belli bir süre bekleyebileceği ve bu sınırlamanın mümkün olan en kısa sürede teknik arızalar giderilerek kaldırılacağı " yönünde bilgi verildi.

Umuyoruz ki en kısa sürede çözülecektir.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.