Eğitim Arenası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KuRtCaN2m9 tarafından 1 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KuRtCaN2m9

KuRtCaN2m9 User

Sevgili yetkililer,Arenada eşleştirdim,Savaş'a tıkladım fakat karşımdaki kabul etmediğinden dolayı 0.00 da kaldı.0.00 olunca neden çıkartmıyor .Rakibini bekle yazıyor ve 0.00 olunca çıkmıyor...Hangarı açıp ekipmana bişey koyamıyorum...Adamın kabul etmesinimi beklicem yıllarca ben !!!!Bir işide düzgün yapın be.Eşleştirmeden çıkarırmısınız beni lütfen...Supporta belirttim bi halt bildikleride yapabildikleride yok.Çerezleri temizle ön belleği temizle gibi saçma şeyler söylemeyin denedim olmadı.BAna geçerli bi çözüm söyleyin hatta gemimi çıkarın o eşleştirmeden....Saygılarımla.

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bütün mesajınızda sadece bir kısım dikkati mi çekti : "Supporta belirttim bi halt bildikleride yapabildikleride yok"

Öncelikle üslubunuza dikkat edin.Eğitim Arenasında ki sorunları zaten biliyoruz ve bildiriyoruz.

Bize gelen bildirilerde sorunun farkında oldukları ve sorun ile ilgilendikleri yönünde oluyor.

Belli ki bir çalışma var , ancak tamamlanmamış.

Tarayıcınızın geçmişini temizleyin , Modeminizi kapatıp , açıp ve DNS Ön belleğinizi temizleyin.

Bilginiz yok ise alttaki iki konuyu inceleyin.

DNS Önbelleği Temizleme

Çerezleri Silmek İçin Yardımcı Program

Bir daha ki sefere daha sakin bir kafa ile , Üslubunuza dikkat ederek sorununuzu dile getirin.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.