Eğitim arenası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SORRYAGA tarafından 4 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SORRYAGA

SORRYAGA User

Bu eğitim arenası neye göre eşleştiriyor.Ben 16 lf3 9 bo2 2 iris vegayım karşıma 6 irisli goli geldi.Sonuç zar zor 2-1 kazandım...

2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Sistem donanımınıza en yakın özellikteki kişiler ile o an başvuran kişileri eşleştirme yapar. Herkesi kolay keseceksiniz diye bir kaidede yoktur. Burda sorunu anlamadım. Kesmişsiniz, kişi sizden dahada güçlü gözülebilir. Yanılmayın. Bu eğitim arenası kişilerin kendilerini taktiksel anlamda geliştirmek ve tecrübe kazanmaları için vardır.

Keyifli Forumlar

3. SORRYAGA

SORRYAGA User

Modum elimdeki bütün elit cephaneyi bitirdim.Adamı kesme sebebim de onun elitinin benimkinden az olmasıydı.Bu arada cevabınıza bakınca evet taktiksel açıdan elimdekileri iyi bir şekilde kullanmayı öğrendim.Fakat henüz biraysel savaşler için hazır olmadığımı farkettim.Cevap için teşekkür ederim konu kilitlenebilir...

4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.