eğitim arenası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve porsukcan32 tarafından 5 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba arkadaşlar hiç uzatmadan konuya gireceğim bildiğiniz gibi eğitim arenalarında rastgele insanlarla dövüşüyoruz ama bazen arkadaşlarımızla hangimiz güçlü diye merak ettiğimizde belirli bi yerde buluşuyoz ama adamın teki gelip birimizi patlatıyo bence eğitim arenalarında rastgele dövüşmenin yanında istediğimiz kişiyle dövüşme hakkımızda olmalı ancak bu dövüşlerde ödül verilmemeli çünkü bazı oyuncular bunu değerlendirip sahte hesaplarla uri kasabilir fikrim değerlendirilirse sevinirim :)

cяαzψ•usκudαяlı bunu beğendi.
  2. Merhaba ,

Aslında mantıklı yani istediğimiz yaseçtiğimiz oyuncular ile de yapılabilir. Karşı tarafta kabul ederse eğitim arenasına girilir ama dediğiniz gibi ödül olmayabilir.

İyi forumlar.

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Ödül olmayacaksa destekliyorum bende.Dediğiniz gibi teke tekte gelip rahatsız edenler oluyor :)

İyi forumlar

4. rGn

rGn User

aynen ödülsüz olursa eksi yememek için olumlu bakıyorum

5. Çok güzel olurdu aslında kendimizi geliştirmek amaçlı. Olumlu bakıyorum bende

6. desteğiniz için teşekkür ederim :)

7. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Böye bir zahmete katlanılır mı bilemem. Kararsızım. Çünkü gidin 4*5 te kuytu bir köşeye kim kimi kesiyor deneyin.1kişi ona yardım ediyorsa veya size bulaşıyorsa ikinizde ona sıkın ? Bu zor bişey değil. Karşılığında da şeref ve TP nizi alın. Bu sebepten oyuna dokunulması taraftarı değilim. Yani sırf birbirinizi ölçmek için bu sisteme karşıyım, ama istediğiniz oyuncuyla kabul ederse eğitim arenasında kapışmaya oyum evet.

Keyifli Forumlar

8. rGn

rGn User

ee kaç kişi için böyle yapıcaksın yediğin eksiler binleri bulunca ne olcak :)

9. Canımız azken geliorlar
    yada karşı taraf hile yapıp kendi şirketınden adam cagırıyor kamufle olarak ekstra destek geliyor

porsukcan32 bunu beğendi.
  10. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Arkadaşsa geçici kırmızı yakılabilir :) Bir ayda kaç kez arkadaşıyla vs atacak?

Keyifli Forumlar

Selam,

Bir arkadaşınız vs yaparken dışarıdan desteği alıyorsa siz bu arkadaşınızla vs zaten atmayın :) Benim karşı olduğum konu sırf arkadaş için bu fikrin öne sürülmesi :) Bir kişi ile vs daveti konusuna ılımlı bakıyorum.

Keyifli Forumlar

11. destekliyorum bencede olmali oyle demeyin 3. sahislar karistiginda sorun olabiliyor

12. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.