Eğitim arenası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CELLAT- tarafından 5 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. CELLAT-

CELLAT- User

öncelikle kolay gelsin eğitim haritasında gayet iyi bir şekilde ilerlerken bir müsabaka bittikten sonra tekrar başlatmak istedim fakat rakibini beklede kaldı ve 30 dan geriye doğru zaman aktı ve 0 da kaldı hiçbirşey olmuyor f5 attım bişeyler denedim o şekilde kaldı ne güzel uri kasıyodum varsa bi yolu yordamı iletirseniz sevinirim

2. Onunda bugunu buldular O süre sayarken kaldıysa kimse sana sıkamıyor diye bişi duydum Kendin sıkıyormusun onu bilmiyorum ama öle birşeyden yararlanan oyuncular duydum

3. CELLAT-

CELLAT- User

Valla bugla mugla işim yok ben uridıumuma bakarım takıldı kaldı öyle bu benim zararıma birşey halada o şekilde ne burda nede supportta bir cevap yok hala beklemedeyim.

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Çerez ve internet geçmişinizi deneyiniz.Farklı tarayıcılardan deneyiniz.Ancak hala sorun devam ediyorsa supportun cevabını bekleyiniz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.