Eğlence budur

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve YIKIM[YIKM] tarafından 27 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam arkadaşlar darkorbitin kullanıcıları azaldı kalanlar yanibaş adminlerin bizimle ilgilenmesini ümitsizce bekleyenler buraya baş admimler Güncelleme ve fikir havuzuna

Evet arkadaşlar darkorbitte yaşadığınız komik anlar veya yaptığıniz hikayeleri anlatalım.şöyle anlatın
    Hikaye veya macera:
    Hikayeniz veya maceralarınız
    Ben başlayım

Macera anları:
    Birgün yörüngede gezinirken tr2 oynarken kuzenler konuşuyorduk sonra sıra:amafaki k:andan 5 kişilik gurup crimson takmıştı biz de pvpdeydik görür görmez düşman şirket olduğunu anlar anlamaz şarkı söylemeye başladım
    Pembe bir goliath gördüm rüyamdaa ezik phonixler $ekerden istasyondaa uzayda gezinirken dp bitti bi anda türün lazer kokusuyla affet kutu toplamak istedim şimdi elimden gelen urisizlikten phoneix almaaak klanlara credi için yalvarmaak...dün geceee patlamadan önceee kutudaan 100uribulmuşken bayram ederkeen (hatırlamıyom geçen yıl yapmıştım bunu)...affet dün gece kutu toplamak istedim sana jetimi dönüp gitmek istedim şimdi elimden gelen
    açık arttırmayı kazanmak... (5 dk sonra} goli@th kokarken istasyonlayaşlandrıyor beni patlamalar hergin birer birer eksiliyor uri dostlar ((((sonrasını hiç hiç hatırlamıyom)))

Tek bildiğim beni klana aldılar tekrar goli aldım 86milyona..

Ve son

Sıra sizde

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Ağustos 2014
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.